Τελευταία Νέα:

Ο Βασίλης Καρράς «είναι εδώ» και κυκλοφορεί νέο άλμπουμ


O Bασίλης Καρράς μόλις κυκλοφόρησε το νέο του άλμπουμ με τίτλο «Είμαι Εδώ». Ο ίδιος άλλωστε είχε προαναγγείλει το νέο του άλμπουμ του και σε πρόσφατες δηλώσεις του σε τηλεοπτικό σόου.


Αυθεντικός, απλός, αληθινός, αφοσιωμένος και γνήσια λαϊκός το φαινόμενο Βασίλης Καρράς ό,τι είναι στην ζωή είναι και στην καλλιτεχνική του πορεία.


Με την χαρακτηριστική και ιδιαίτερη βραχνή φωνή του, από τα 16 του χρόνια που εμφανίστηκε για πρώτη φορά στην σκηνή μέχρι σήμερα ο Βασίλης Καρράς έχει γράψει το δικό του κεφάλαιο στο ελληνικό τραγούδι.


Ο Βασίλης Καρράς -που τον τελευταίο καιρό αντιμετωπίζει ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας- είναι εδώ. Με καινούριο άλμπουμ που ετοιμάζει εδώ και καιρό και που μία πρώτη γεύση πήραμε στην αρχή του καλοκαιριού με το «Για πάρτη της», ενώ τώρα ακούμε το «Χύμα Στο Κύμα».


Χωρίς περισσότερα λόγια και χωρίς να χρειάζονται περιγραφές ο Βασίλης Καρράς είναι ένα μεγάλο κεφάλαιο στο σύγχρονο λαϊκό (και όχι μόνο) τραγούδι και αυτά είναι τα νέα του τραγούδια.


Δείτε το Official Music Video του τραγουδιού «Χύμα Στο Κύμα» σε σκηνοθεσία Κώστα Καπετανίδη.Το cd κυκλοφορεί από τη MINOS - EMI / Universal και περιέχει τα εξής τραγούδια:

1. Για Πάρτη Της
Μουσική: Γαβριήλ Γαβριήλογλου - Στίχοι: Βασίλης Καρράς, Γιάννης Μαλλιάς

2. Βάλε Μου Να Πιω
Μουσική: Γιάννης Φρασέρης, Χρήστος Σαντικάι - Στίχοι: Βασίλης Γιαννόπουλος

3. Χύμα Στο Κύμα
Μουσική: Βασίλης Δαραμούσκας - Στίχοι: Βασίλης Γιαννόπουλος

4. Κακές Συνήθειες
Μουσική, Στίχοι: Μίλτος Πασχαλίδης

5. Μίλα Της Και Συ
Μουσική: Δήμος Αναστασιάδης - Στίχοι: Λίνα Δημοπούλου

6. Είσαι Ένα Τίποτα
Μουσική: Βασίλης Δήμας - Στίχοι: Βασίλης Καρράς

7. Δε Σ’ Αγαπώ
Μουσική, Στίχοι: Γιώργος Μουκίδης

8. Κάνω Πως Δε Νοιάζομαι
Μουσική, Στίχοι: Νίκος Κατσίκας

9. Κάτι Να Το Λεν’ Αγάπη
Μουσική: Γιάννης Φρασέρης, Χρήστος Σαντικάι - Στίχοι: Βασίλης Καρράς

10. Που Να ‘Σαι
Μουσική: Γιάννης Φρασέρης - Χρήστος Σαντικάι - Στίχοι: Βασίλης Γιαννόπουλος
-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.