Τελευταία Νέα:

Ο άνθρωπος που δημιούργησε την πιο καυτερή πιπεριά στον κόσμο αποκάλυψε τι συνέβη όταν την έφαγε


Ο Ed Currie, ο δημιουργός της πιο καυτερής πιπεριάς στον κόσμο - αποκάλυψε πώς ήταν όταν την δοκίμασε.
Στους περισσότερους ανθρώπους αρέσει το λίγο πιπέρι στη διατροφή τους. Κάποιοι μάλιστα θα έφταναν στο σημείο να λένε ότι ένα γεύμα δεν είναι καλό αν δεν βάζει... φωτιά στους γευστικούς τους κάλυκες.

Υπάρχει όμως ένας άνθρωπος που πήγε την αγάπη του για το καυτό πράγμα σε άλλο επίπεδο.

Ο Currie έχει παραδεχτεί ότι έχει τρομερή «εμμονή» με τις πιπεριές, σε σημείο που ξεκινάει τη μέρα του με «πιπερόλαδο» στον καφέ του.

Ο Currie διευθύνει την PuckerButt Pepper Company στη Νότια Καρολίνα, όπου δοκιμάζει πιπεριές και καυτερές σάλτσες όλη μέρα. Είναι τόσο φανατικός των πιπεριών που προσθέτει καυτερές πιπεριές ακόμα στα επιδόρπια του.

Αλλά η δική του δημιουργία, το Pepper X, ήταν κάτι που ούτε ο ίδιος δεν μπορούσε να καταναλώσει, καθώς έχει στεφθεί η πιο καυτερή πιπεριά στον κόσμο από τα Παγκόσμια Ρεκόρ Γκίνες.

Και αυτό δεν είναι περίεργο - αφού άφησε τον σκληραγωγημένο Currie «κυριολεκτικά σκυμμένο να βογκάει από πόνο» για τρεις με τέσσερις ώρες.

Ο Currie είπε χαρακτηριστικά: «Όταν έφαγα μια ολόκληρη πιπεριά, παίρνεις αμέσως τη γεύση. Αμέσως χτυπάει η ζέστη - και η ζέστη, για μένα, ήταν ανυπόφορη.

Στην αρχή ήταν κάπως ευφορικό επειδή είχα μια έξαρση ενδοφρινών.


Αργότερα, κάποιος προσπάθησε να δώσει στον Currie ένα μιλκσέικ για να απαλύνει τον πόνο, αλλά αυτό φαίνεται να έκανε την κάψα ανυπόφορη .

«Άρχισα να παθαίνω κράμπες και, ξέρετε, το σώμα σας αντιλαμβάνεται την καψαϊκίνη ως δηλητήριο. Αυτές οι κράμπες γίνονται ανυπόφορες.













-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.