Τελευταία Νέα:

Φώτο: Η αιτία για την χθεσινή διακοπή ρεύματος στην Αριδαία Αλμωπίας


Χθες Σάββατο 18/11 επικρατούσαν ισχυροί άνεμοι στην περιοχή της Αλμωπίας , αλλά και γενικότερα στις περισσότερες περιοχές της χώρας.
Η πολιτική προστασία του Δήμου Αλμωπίας μάλιστα εξέδωσε ΔΤ για τα ακραία καιρικά φαινόμενα που θα επικρατούσαν. Στις 8 μμ υπήρξε διακοπή ρεύματος η οποία δεν κράτησε πάνω από 1 με 1,5 ώρα και όπως θα δείτε και στις εικόνες η διακοπή αυτή οφειλόταν σε πτώση δέντρου , όπου είχε ως αποτέλεσμα την καταστροφή κολώνας της ΔΕΗ στην περιοχή μεταξύ Αψάλου - Μαργαρίτας και σε δύσβατη περιοχή.
Συνεργεία της ΔΕΔΔΗΕ παρ' όλες τις ακραίες καιρικές συνθήκες που επικρατούσαν κατάφεραν να επιδιορθώσουν την βλάβη έτσι ώστε να μην μείνει η περιοχή της Αλμωπίας όλη την νύχτα χωρίς ρεύμα.
τις φωτογραφίες μας τις έστειλε φίλος αναγνώστης τονίζοντας ότι ξημερώματα υπήρχαν συνεργεία της ΔΕΔΔΗΕ στην περιοχή για να αποκαταστήσουν ολοκληρωτικά την βλάβη και όπως μας ανέφερε ότι καλό είναι πριν αρχίζουμε να "βρίζουμε" και να φωνάζουμε για τις διακοπές να βλέπουμε και το μέγεθος της βλάβης.


























-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.