Τελευταία Νέα:

Βίντεο: Οι γονείς του Παναγιώτη-Ραφαήλ με νωτιαία μυϊκή ατροφία μοιράστηκαν την πρόοδό του


Με αφορμή τη συμπλήρωση τεσσάρων χρόνων από την ημέρα που ο μικρός Παναγιώτης-Ραφαήλ ταξίδεψε στη Βοστώνη για να υποβληθεί σε μια επαναστατική γονιδιακή θεραπεία κατά της νωτιαίας μυϊκής ατροφίας, οι γονείς του μοιράζονται την πρόοδό του, μέσα από ένα βίντεο όπου δείχνει το αγοράκι, που πλέον πηγαίνει πρώτη δημοτικού, να περπατάει. 
Δεν θα ήταν άλλωστε εφικτή αυτή η πρόοδος αν δεν είχε συσπειρωθεί όλη η Ελλάδα, σε μια από τις σπάνιες αλλά αξιοθαύμαστες στιγμές αλληλεγγύης, για να συγκεντρωθούν τα χρήματα της θεραπείας και να του χαρίσει ένα ανεκτίμητο δώρο: παράταση και μια καλύτερη ποιότητα ζωής.

Όπως έγραψαν λοιπόν οι γονείς του αγοριού: «Πέρασαν τέσσερα χρόνια από τη μέρα της θεραπείας, χάρη στην οποία ο μικρός μας δυναμώνει και ανακαλύπτει τις νέες του δυνατότητες. Όλα αυτά που έχει κατακτήσει μας γεμίζουν χαρά και περηφάνια. 

Και φυσικά ευγνωμοσύνη για όλους εσάς που βοηθήσατε με την αγάπη σας και την πίστη σας να φτάσουμε ως εδώ. Σας ευχαριστούμε πολύ!!! Αυτό το θαύμα πραγματοποιήθηκε χάρη σε εσάς!».

Δείτε το βίντεο:

-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.