Τελευταία Νέα:

Συνάντηση Λάκη Βασιλειάδη με τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας


Ο Βουλευτής Πέλλας της Νέας Δημοκρατίας Λάκης Βασιλειάδης συναντήθηκε σήμερα με τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας κ. Ν. Δένδια, με τον οποίο και συζήτησαν για σειρά θεμάτων που αφορούν τις Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις, αλλά και τη διεθνή κατάσταση στην άμεση γειτονιά της χώρας μας. 

Ως μέλος της Επιτροπής Εθνικής Άμυνας & Εξωτερικών Υποθέσεων της Βουλής, επιδίωξη του Βουλευτή είναι η στενή επαφή με τα αρμόδια Υπουργεία Εξωτερικών και Εθνικής Άμυνας για όλα τα ζητήματα που αφορούν τη χώρα και τους πολίτες, από τα Εθνικά Θέματα μέχρι τα εξοπλιστικά, το Μεταναστευτικό και την ασφάλεια μετακίνησης των ταξιδιωτών μας.

Ο Υπουργός διαβεβαίωσε τον Λάκη Βασιλειάδη για το αξιόμαχο των Ενόπλων Δυνάμεων και τις δυνατότητές τους. Τον ενημέρωσε επίσης για ζητήματα που αφορούν τις σχέσεις της Ελλάδας με την Τουρκία και τη νέα προσέγγιση που επιχειρείται στον διακρατικό διάλογο. 

Επιπλέον συζήτησαν για τις εξελίξεις στην ευρύτερη περιφέρεια της χώρας και συγκεκριμένα τις επιπτώσεις που δημιουργούνται από τις συγκρούσεις σε Ουκρανία, Καύκασο και Μέση Ανατολή.






-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.