Τελευταία Νέα:

Ανοίγει για πρώτη φορά σουπερμάρκετ στο Άγιον Όρος – Θα το λειτουργούν άντρες υπάλληλοιΤα εγκαίνια θα γίνουν τον ερχόμενο Νοέμβριο στις Καρυές Αγίου Όρους και στο σούπερ μάρκετ θα εργάζονται μόνο άνδρες.
Σούπερ μάρκετ μεγάλης αλυσίδας ανοίγει τις πόρτες του στο Άγιον Όρος, όπως αναφέρει το ekklisiaonline.gr και μετέδωσε το One Channel

Τα εγκαίνια θα γίνουν τον ερχόμενο Νοέμβριο και στο κατάστημα θα εργάζονται μόνο άνδρες.

Το σούπερ μάρκετ που θα είναι έκτασης περίπου 400 τ.μ., πρόκειται να στεγαστεί στο παλιό κελί του Αγίου Νικολάου (το λεγόμενο Σαμαράδικο), που ανήκει στην ιερά μονή Μεγίστης Λαύρας.

Σύμφωνα με πληροφορίες το σούπερ μάρκετ θα ανοίξει στις Καρυές κατόπιν σχετικού αιτήματος από πλευράς του Αγίου Όρους. Στα ράφια του θα είναι διαθέσιμοι περισσότεροι από τρεις χιλιάδες κωδικοί, ενώ παράλληλα θα φιλοξενούνται και κάποια από τα προϊόντα που παράγουν και συσκευάζουν μονές του Αγίου Όρους.

Το μισθωμένο κατάστημα θα φιλοξενηθεί σε ένα νέο κτίριο πολλαπλών χρήσεων που έχει κατασκευαστεί, ενώ ο συγκεκριμένος χώρος διαθέτει ακόμη κοιτώνες φιλοξενίας, εστιατόριο – καφέ, φυσικοθεραπευτήριο, ένα κατάστημα με εκκλησιαστικά είδη και ένα με οπτικά.
-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.