Τελευταία Νέα:

Είχε καταγγείλει τον σύντροφό της για κακοποίηση η 43χρονη που βρέθηκε νεκρή στη Σαλαμίνα


Νεότερα στοιχεία για τη δολοφονία της 43χρονης στη Σαλαμίνα φέρνει στο φως το newsit.gr.
Πριν μία εβδομάδα ο 70χρονος σύντροφος της 43χρονης, που είναι και ο βασικός ύποπτος για τη δολοφονία της, την είχε ξυλοκοπήσει άγρια και σήμερα το πρωί της φέρεται να της αφαίρεσε τη ζωή, πυροβολώντας την δύο φορές μέσα στο σπίτι της στην Οδό Αίαντος στη Σαλαμίνα.

Η 43χρονη γυναίκα από τη Σαλαμίνα, που είναι και μητέρα ενός παιδιού, το τελευταίο χρονικό διάστημα πρέπει να βίωνε εφιαλτικές στιγμές στα χέρια του συντρόφου της. Μάλιστα, τον είχε καταγγείλει και για κακοποίηση στις αστυνομικές Αρχές.



Η αντίστροφη μέτρηση για την τραγωδία ξεκίνησε λίγο μετά τις 9 το πρωί της Τρίτης (05.12.23). Τότε ο 70χρονος φέρεται να την πυροβόλησε δύο φορές σε θώρακα και κοιλιά κι εξαφανίστηκε. Από εκείνη την ώρα και μετά αναζητείται.

Μέσα στο σπίτι, όπου διαπράχθηκε η άγρια δολοφονία, βρίσκεται η σήμανση, ενώ στο σημείο αναμένεται να φτάσει και ο ιατροδικαστής.

Ρεπορτάζ: Άννα Τριανταφυλλιά Τσούτσα – Σωτήρης Καραμίντζας









-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.