Τελευταία Νέα:

Τα κορυφαία παιχνίδια του Νοεμβρίου στο Bankonbet



Τα κορυφαία παιχνίδια του Νοεμβρίου στο Bankonbet

Υπάρχουν πολλά συναρπαστικά παιχνίδια τυχερών παιχνιδιών διαθέσιμα στο online καζίνο. Ανάμεσα σε όλα τα μηχανήματα που είναι διαθέσιμα στο Bankonbet, μπορούμε να επισημάνουμε αυτά που θεωρούνται τα καλύτερα για τον Νοέμβριο - μπορείτε να διαβάσετε για τα κορυφαία παιχνίδια στο Bankonbet παρακάτω.

The Wild Gang

Η Pragmatic Play κυκλοφόρησε ένα παιχνίδι για τους λάτρεις των γουέστερν. Τα ξύλινα τύμπανα είναι τοποθετημένα στο φόντο των φαραγγιών που φυσάει ο άνεμος. Τα σύμβολα χαμηλής πληρωμής και τα premium σύμβολα έχουν κοινό στυλ.

Το The Wild Gang είναι ένα εξαιρετικά ευμετάβλητο μηχάνημα με απόδοση 96,04%. Το κύριο παιχνίδι χρησιμοποιεί ένα πεδίο μορφής 3-4-4-4-4-4-4-4-4-3, το οποίο παρέχει 2304 νικητήριες γραμμές. Οι συνδυασμοί σχηματίζονται στο Bankonbet από αριστερά προς τα δεξιά.

Υπάρχουν δύο ειδικά σύμβολα. Το Cowboys at sunset είναι ένα σύμβολο μυστηρίου, εμφανίζεται σε οποιαδήποτε κελιά και μετατρέπεται σε ένα τυχαίο εικονίδιο που πληρώνει. Τα πορτραίτα των πρωταγωνιστών συνδυάζουν τις λειτουργίες του wild και του scatter. Εμφανίζονται μόνο στον 2ο, 3ο και 4ο κύλινδρο. Ο συνδυασμός τριών ή τεσσάρων τέτοιων συμβόλων ενεργοποιεί δωρεάν περιστροφές στο Bankonbet. Παρέχονται δύο λειτουργίες:

1.         Wanted - τα μπαλαντέρ αποκτούν πρόσθετους πολλαπλασιαστές x2 ή x3. Οι τιμές τους αθροίζονται και αποθηκεύονται μέχρι το τέλος των δωρεάν περιστροφών.

2.         Dead or Alive - το πεδίο παιχνιδιού επεκτείνεται σε μορφή 5 x 4, γεγονός που αυξάνει τον αριθμό των γραμμών πληρωμής σε 4096. Ο μέγιστος πολλαπλασιαστής ενός wild είναι x4.

Οποιοσδήποτε από τους γύρους μπορεί να αγοραστεί. Το επίπεδο Wanted θα κοστίζει 80 στοιχήματα, το Dead or Alive - 200. Το μέγιστο κέρδος του κουλοχέρη στο Bankonbet φτάνει τα x10.000.

Apple Crush

Το στούντιο TrueLab κυκλοφόρησε έναν κουλοχέρη σε στυλ anime. Πίσω από τα σύννεφα κρύβεται ένας μαγικός μηλεώνας. Οι πρωταγωνιστές φτάνουν σε αυτόν με το αερόπλοιο και θέλουν να συλλέξουν μια πλούσια συγκομιδή.

Το πεδίο παιχνιδιού 5 x 4 παρέχει 20 γραμμές πληρωμής. Ο πάροχος έχει προσθέσει μια λειτουργία με drops. Τα πληρωτέα σύμβολα εξαφανίζονται από τα τύμπανα και στη θέση τους "προσγειώνονται" οι κορυφαίες εικόνες. Οι εικόνες των μήλων αποτελούν τα wilds. Φέρουν πρόσθετους πολλαπλασιαστές πληρωμών έως και x27.

Τα μπουκάλια μηλίτη εκπληρώνουν το ρόλο του scatter. Τρία σύμβολα ενεργοποιούν δωρεάν περιστροφές. Ο γύρος ξεκινά με 8 περιστροφές με συνολικό πολλαπλασιαστή TruexWin x1. Ένας μετρητής εμφανίζεται δίπλα στους κυλίνδρους. Γεμίζει όταν πέφτουν εικόνες μήλων και δίνει νέα μπόνους.

Στο τέλος του γύρου μπόνους, ο τρέχων πολλαπλασιαστής TruexWin εφαρμόζεται στα συνολικά κέρδη. Το μέγιστο κέρδος στον κουλοχέρη είναι x10.000. Το μηχάνημα έχει υψηλή μεταβλητότητα και RTP 96,07%.

Tramp Day

Η BGAMING προσφέρει μια ασυνήθιστη πλοκή στον νέο της κουλοχέρη Tramp Day. Αφηγείται την ιστορία ενός αλήτη, ο οποίος τριγυρνά στους δρόμους με άθλιες μετατροπές υπό τους ήχους της χιπ-χοπ με τον πιστό του σκύλο. Ψάχνει σε κάθε πεταμένη σακούλα για ντόνατς, πίτσα και ποτά. Μερικές φορές είναι αρκετά τυχερός για να βρει και μετρητά.

Το Tramp Day είναι ένα εξαιρετικά ευμετάβλητο μηχάνημα με RTP 97,17%. Τα σύμβολα στο πεδίο 6 x 5 πληρώνονται σε οποιαδήποτε θέση. Πρέπει να συγκεντρώσετε από 8 πανομοιότυπες εικόνες για να κερδίσετε. Οι νικηφόροι συνδυασμοί πυροδοτούν καταιγιστικές πτώσεις.

Η εικόνα ενός tramp αποτελεί scatter. Ενεργοποιεί δωρεάν περιστροφές και φέρνει πληρωμές για συνδυασμούς τεσσάρων ή περισσότερων συμβόλων. Κατά τη διάρκεια του κύριου παιχνιδιού, εμφανίζονται εικόνες κλειστών βαλιτσών με πρόσθετους πολλαπλασιαστές πληρωμών. Κατά τη διάρκεια των δωρεάν περιστροφών, οι πολλαπλασιαστές αθροίζονται και αποθηκεύονται μέχρι το τέλος του γύρου.

Roadkill

Η Nolimit City προσφέρει άλλο ένα θεαματικό μηχάνημα με ασυνήθιστους μηχανισμούς. Ο παίκτης βρίσκεται στο νυχτερινό δάσος και παρακολουθεί την αντιπαράθεση μεταξύ τοπικών ζώων και κυνηγών. Οι πληρωμές σχηματίζονται σε 99 γραμμές. Το πεδίο παιχνιδιού είναι τυπικό - 5 x 3.

Το πιο ενδιαφέρον αρχίζει όταν πέσει το scatter. Ενεργοποιούν δωρεάν περιστροφές με τροποποιητές γύρου μπόνους. Υπάρχουν κυνηγοί που κινούνται γύρω από το πεδίο. Το πράσινο αυτοκίνητο Hilly ξεκινά πρώτο- μπορεί να σταματήσει με ένα χτύπημα. Το κόκκινο αυτοκίνητο του Μπίλι έχει δύο χτυπήματα.
















-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.