Τελευταία Νέα:

Φωταγωγήθηκαν ακόμη τρεις οδικοί κόμβοι. Συνεχίζονται τα έργα για ασφαλέστερο οδικό δίκτυο


Περισσότερο ασφαλείς και αισθητικά αναβαθμισμένοι είναι πλέον τρεις ακόμη οδικοί κόμβοι, στην Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας, μετά την εγκατάσταση κολωνών φωτισμού και τη φωταγώγηση της περιοχής με φωτιστικά τύπου led, τα οποία εξοικονομούν ενέργεια και χρήματα. Πρόκειται για τους κόμβους: 

 1)  Παλαιά Εθνική Οδός προς Φλώρινα, στη διασταύρωση Αγίου Αθανασίου με Χιονοδρομικό Κέντρο.

2)  Παλαιά Εθνική Οδός προς Φλώρινα, διασταύρωση προς Ανεμοδρόμιο.

3)  Νέα Εθνική Οδός, διασταύρωση Μαυροβουνίου προς Σκύδρα.

 Το έργο στοχεύει στον περιορισμό του αριθμού των οδικών ατυχημάτων, τα οποία οφείλονται στην έλλειψη επαρκούς φωτισμού και στην αύξηση του αισθήματος ασφάλειας εποχούμενων και πεζών χρηστών του οδικού δικτύου.

Σε δηλώσεις του ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας, κ. Ιορδάνης Τζαμτζής, τόνισε ότι τα έργα φωταγώγησης των οδικών κόμβων θα συνεχισθούν, παράλληλα με τις παρεμβάσεις για τη βελτίωση του οδοστρώματος με ασφαλτοστρώσεις , οριζόντιες - κάθετες σημάνσεις, τοποθέτηση στηθαίων και διαφόρων άλλων εργασιών, που βρίσκονται σε εξέλιξη και αποσκοπούν στην ασφάλεια των πολιτών και των επισκεπτών της Πέλλας.


-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.