Τελευταία Νέα:

Πατέρας έδωσε εννέα ερωτήσεις στον σύντροφο της κόρης του για να τον εγκρίνει


Αίσθηση προκαλεί στο διαδίκτυο το ερωτηματολόγιο ενός πατέρα προς τον σύντροφο της κόρης του, γιατί περιέχει εννέα ερωτήσεις που έπρεπε να απαντήσει, πριν πάρει την έγκριση για να συνεχίσει η σχέση.
Σύμφωνα με την Mirror, ο λογαριασμός Archbishop of Banterbury στο Instagram αναπαρήγαγε την ανάρτηση μιας νεαρής κοπέλας, που εξιστορούσε ότι πήγε να συστήσει στους γονείς το αγόρι της που ονομάζεται Andy.«Βγήκα για τσάι με τον Andy και την οικογένειά μου και ο μπαμπάς μου μόλις του το έδωσε αυτό», έγραφε η λεζάντα και ακολουθούσε το ερωτηματολόγιο με τις εξής ερωτήσεις:

Πού βλέπεις τον εαυτό σου σε 5 χρόνια;
Ποια χαρακτηριστικά βλέπεις στην κόρη μου που σε κάνουν να πιστεύεις ότι θα είναι καλή σύζυγος;
Ποιες είναι οι προθέσεις σου με την κόρη μου;
Πόσο καλά μπορείς να εξασφαλίσεις τη σύζυγο και την οικογένεια;
Ποιο είναι το ιστορικό σου με την πορνογραφία;
Υπάρχουν δραστηριότητες που απολαμβάνετε να κάνετε μαζί;
Τι αισθήματα έχεις για εκείνη;
Με πόσες γυναίκες πήγες πριν γνωρίσεις την κόρη μου;
Θα είσαι έτοιμος να φροντίσεις το μελίσσι μου, όταν πάω διακοπές;


Τα σχόλια έπεσαν «βροχή» με αρκετούς διαδικτυακούς χρήστες να επικροτούν τη στάση του πατέρα, ενώ άλλοι θεώρησαν ότι έκανε μερικές προσωπικές ερωτήσεις που δεν όφειλε να απαντήσει ο νεαρός. Ωστόσο, παραμένει άγνωστο αν πέρασε τη δοκιμασία ή αν ο πατέρας δεν έδωσε την έγκριση του.


-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.