Τελευταία Νέα:

Φώτο: Εκπαιδευτική επίσκεψη του τμήματος της Γ' τάξης "Τεχνικός Εφαρμογών Πληροφορικής" του Εσπερινού ΕΠΑΛ Αριδαίας στο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης "Data Bank Computers"



Πραγματοποιήθηκε χθες συνοδεία της εκπαιδευτικού Χρυσάνθης Μπελιοβάνη, η προγραμματισμένη εκπαιδευτική επίσκεψη του τμήματος της Γ' τάξης "Τεχνικός Εφαρμογών Πληροφορικής" του Εσπερινού ΕΠΑΛ Αριδαίας στο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης "Data Bank Computers".
Οι μαθητές είχαν την ευκαιρία να συμμετέχουν σε θέματα που αφορούν τη δικτύωση, την υποδικτύωση, καθώς και τη λειτουργία του δικτυακού εξοπλισμού του Κέντρου. Επίσης έγινε παρουσίαση της συνδεσμολογίας διαδραστικής οθόνης και ανάλυση του λογισμικού και των λειτουργικών της συστημάτων.

Ευχαριστούμε θερμά για τη φιλοξενία τον υπεύθυνο του Κέντρου κ. Γάτσο Ανδρέα. Οι μαθητές ως ένδειξη ευγνωμοσύνης του χάρισαν ένα αναμνηστικό ημερολόγιο, που σχεδίασαν και επιμελήθηκαν οι ίδιοι τους!

















-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.