Τελευταία Νέα:

Πού έδειξε σήμερα το θερμόμετρο -10,7 βαθμούς


Τα «δόντια» του «δείχνει» ο καιρός καθώς σημειώθηκε ισχυρός παγετός τις πρωινές ώρες της Κυριακής (14/01) στα βόρεια ηπειρωτικά τμήματα, με την θερμοκρασία να πέφτει 10 βαθμούς κάτω από το μηδέν.
Συγκεκριμένα, η χαμηλότερη ελάχιστη θερμοκρασία καταγράφηκε στο Οχυρό Νευροκοπίου όπου το θερμόμετρο άγγιξε τους -10,7 °C. Το Νευροκόπι και η Κοζάνη ήταν οι πιο κρύες περιοχές της χώρας με τις θερμοκρασίες να κυμαίνονται από -10 έως -8.

Σύμφωνα με το δίκτυο αυτόματων μετεωρολογικών σταθμών του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών / meteo.gr οι οκτώ χαμηλότερες ελάχιστες θερμοκρασίες τις πρωινές ώρες της Κυριακής είναι οι εξής:Σημειώνεται ότι σε σταθμούς του δικτύου που λειτουργούν σε χιονοδρομικά κέντρα και ορεινά καταφύγια καταγράφηκαν ακόμη χαμηλότερες θερμοκρασίες, με την απόλυτη ελάχιστη θερμοκρασία των σταθμών του δικτύου να καταγράφεται στο Σέσι Παρνασσού με -12,9 βαθμούς Κελσίου.-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.