Τελευταία Νέα:

Αύξηση 40% στις εισαγωγές στα νοσοκομεία λόγω κορωνοϊού και ιώσεων


Για την αύξηση των ιώσεων, το «γλέντι» στον Ερυθρό Σταυρό και την… υποψηφιότητά της στις ευρωεκλογές  μίλησε η πρόεδρος του ΕΙΝΕΑΠ, Ματίνα Παγώνη.
Για το ζήτημα της αύξησης των κρουσμάτων του κορωνοϊού, της γρίπης και των ιώσεων, επιβεβαίωσε πως, «υπάρχει αύξηση περίπου στο 40% στα νοσοκομεία», επισημαίνοντας πως, «αυτή είναι η εποχή που ξέρουμε όλοι ότι είναι της έξαρσης των ιώσεων», ενώ συμπλήρωσε ότι, «έχουν αυξηθεί οι θάνατοι και οι εισαγωγές σε απλές και ειδικές κλίνες».

«Η νέα υποπαραλλαγή είναι ήπια, δεν κάνει πυρετό και δεν κάνει πνευμονίες», σημείωσε μιλώντας στην ΑΝΤ1, αναφορικά με τη νέα υποπαραλλαγή του κορωνοϊού.

Σε ερώτημα σχετικά με το αν πρέπει να κάνει κάποιος το εμβόλιο της γρίπης ενώ έχει κάποιου είδους αδιαθεσία, είπε ότι, «αν έχεις μία αδιαθεσία, δεν πας να κάνει κανένα εμβόλιο», συμβούλευσε όμως, «ακόμα και τώρα, όσοι έχουν υποκείμενα, να το κάνουν», γιατί η κορύφωση θα συνεχιστεί.

Για τις ουρές στα φαρμακεία, σχολίασε πως «ήταν απίστευτες» και τις απέδωσε στο ότι, «όλοι είχαν κρούσματα στο περιβάλλον τους».

«Μετά από τρία χρόνια εμπειρίας, δεν χρειάζονται συστάσεις για τις μάσκες», παρατήρησε για το γεγονός ότι, επέστρεψαν οι μάσκες.

«Γιατί δημιουργήθηκε θέμα για μία γιορτή που γίνεται 20 χρόνια;», διερωτήθηκε για τις αντιδράσεις στο "γλέντι" του Ερυθρού Σταυρού, αφήνοντας υπόνοιες και διευκρινίζοντας πως, «δεν δικαιολογώ απολύτως τίποτα», είπε ότι, «οι γιορτές στα νοσοκομεία πρέπει να γίνονται, γιατί τρία χρόνια, αυτό το προσωπικό που βλέπετε εκεί δεν έχει πάει σπίτι του».

«Το θέμα είναι η διοικήτρια του νοσοκομείου, γιατί είναι αυτή στη θέση και όχι κάποιος άλλος», κατέληξε, αποδίδοντας εκεί το θέμα που δημιουργήθηκε.

«Ένας είναι υπεύθυνος για αυτήν τη δουλειά: ο πρωθυπουργός, ας τον αφήσουμε να κάνει τη δουλειά του», είπε για το αν θα είναι υποψήφια ευρωβουλευτής με τη ΝΔ.

-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.