Τελευταία Νέα:

Εξαφάνιση εγκύου στη Θεσσαλονίκη: «Να μας πάρει να πει ότι είναι καλά» - Η έκκληση του αδερφού της


Μυστήριο καλύπτει την εξαφάνιση της 41χρονης εγκύου στη Θεσσαλονίκη, με τον σύντροφο και τον αδερφό της να απευθύνουν έκκληση για τον εντοπισμό της.
Τα ίχνη της Γεωργίας που είναι μητέρα ενός 13χρονου κοριτσιού από προηγούμενο γάμο, χάθηκαν την Πρωτοχρονιά, ενώ την Πέμπτη εκδόθηκε Missing Alert.

Η 41χρονη εξαφανίστηκε έχοντας πάρει μαζί της ένα μεγάλο χρηματικό ποσό, ενώ έστειλε δύο μηνύματα σε διαφορετικό χρόνο, στη μητέρα της και τον σύντροφό της.

Ο σύντροφος της Γεωργίας μιλώντας στο Star, τόνισε: «επιμένω και θα συνεχίσω να το λέω είναι ζήτημα να βρεθεί το στίγμα του τηλεφώνου της. Την έχω ψάξει στη δουλειά της, στο μέρος που πηγαίναμε για καφέ, έχω επικοινωνήσει με φίλες της. Με κορίτσια που την ξέρουν 40 χρόνια. Αυτό που έμαθα από τις φίλες της είναι ότι δεν ήξεραν καν ότι είναι έγκυος».

Παράλληλα, το Star έφερε στο «φως» το τελευταίο μήνυμα που φέρεται να έστειλε η Γεωργία στον σύντροφό της. Σε αυτό αναφερόταν στα 5.000 ευρώ που φέρεται να πήρε μαζί της πριν εξαφανιστεί: «Καλημέρα αγάπη μου... Έφτασα σπίτι, οπότε θα τα πούμε μετά. Να ξέρεις πως ξέρω ότι δε δουλεύεις πλέον λόγω του ψέματος που σου ζήτησα να πεις για να είμαστε παρέα. Θέλω να σου πω κάτι: σου πήρα λεφτά από το συρτάρι... Ξέρω ότι τα χρειάζεσαι, αλλά είναι ανάγκη. Θα σου πω από κοντά. Μη μου θυμώσεις σε παρακαλώ πολύ... Σε αγαπάω».

Να μας πάρει να πει ότι είναι καλά, μόνο αυτό, λέει ο αδερφός της

Την ίδια ώρα, ο αδερφός της τονίζει ότι το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι να είναι καλά η 41χρονη: «Να μας πάρει να πει ότι είναι καλά, μόνο αυτό, δεν με ενδιαφέρει τίποτα άλλο» ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Δεν μπορώ να καταλάβω για ποιο λόγο έχει γίνει όλο αυτό. Έστειλε ένα μήνυμα στη μητέρα μου για χθες το πρωί ότι έχει μία εκκρεμότητα. Δεν μπορούμε να τη βρούμε έχει κλειστό το κινητό της. 

Δεν έχει γίνει κάτι σημαντικό στην οικογένεια ώστε να κάνει μία τέτοια κίνηση και να εξαφανιστεί έτσι. Το σημαντικό είναι ότι ούτε το παιδί της δεν έχει ενημερώσει. Ανησυχούμε, δεν ξέρουμε τι άλλο να κάνουμε. Κάτι δεν μου αρέσει και δεν μου κολλάει στη σύνταξη του μηνύματος στον σύντροφό της. 

Παράλληλα, ο σύντροφός της ισχυρίζεται ότι η αδερφή μου πήρε ένα ποσό, το οποίο πάλι δεν μου κολλάει γιατί η αδερφή μου δεν είναι τέτοιο άτομο» υπογράμμισε μεταξύ άλλων ο αδερφός της Γεωργίας.

-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.