Τελευταία Νέα:

Συγκίνηση: Ο κόσμος μάζεψε χρήματα μέσα σε δύο μέρες για να καλυφθούν τα έξοδα του Γιώργου που πάσχει από καρκίνο


Όταν υπάρχει αλληλεγγύη και ενδιαφέρον για τον συνάνθρωπο, μπορούμε να καταφέρουμε πολλά πράγματα. Αυτό αποδείχθηκε για μία ακόμα φορά, όταν ο Γιώργος από τις Σέρρες ζήτησε την οικονομική βοήθεια του κόσμου για τη “μάχη” που δίνει με τον καρκίνο. Η ανταπόκριση ήταν άμεση και συγκινητική.
Ήταν πριν από δύο μέρες, όταν οι συγγενείς του Γιώργου Ζαγκλιβέρη ζήτησαν την οικονομική συνεισφορά των πολιτών για να καλυφθούν τα ιατρικά έξοδα του 30χρονου από τις Σέρρες, στην πιο δύσκολή του μάχη. Η έκκληση των συγγενών κοινοποιήθηκε από χρήστες των social media αλλά και από ειδησεογραφικά Μέσα. Οι πολίτες ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα και κατάφεραν να συγκεντρώσουν το χρηματικό ποσό που χρειαζόταν ο Γιώργος.

“Δεν ξέρω πώς να σας βοηθήσω για την άμεση ανταπόκριση που δείξατε στην έκκληση μου για οικονομική βοήθεια!!! Με τη δική σας βοήθεια οι ανάγκες προς το παρόν καλύφθηκαν και γι’ αυτό θα σας παρακαλέσω να μη συνεχίσετε να μου στέλνετε άλλα χρήματα!! Να σας έχει όλους ο Θεός καλά!! Σας ευχαριστώ πολύ και πάλι από τα βάθη της καρδιάς μου!!!” αναφέρει το συγκινητικό μήνυμα το Γιώργου.-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.