Τελευταία Νέα:

Τέλος στους έναντι και τους εκκαθαριστικούς λογαριασμούς ρεύματος - Τι θα ισχύει

Αλλάζουν τα πάντα στο πεδίο της καταμέτρησης ηλεκτρικού ρεύματος καθώς εφεξής καταργούνται οι έναντι λογαριασμοί ρεύματος με κατά προσέγγιση χρεώσεις.
Ειδικότερα όπως είχε προαναγγείλει ο υπουργός Ενέργειας, Θεόδωρος Σκυλακάκης, ο ΔΕΔΔΗΕ θα μετράει πλέον τις καταναλώσεις μήνα - μήνα τελειώνοντας έτσι τους έναντι και τους εκκαθαριστικούς λογαριασμούς. 

Οι αλλαγές που προωθούνται θα έχουν ως αποτέλεσμα σε κάθε λογαριασμό τα νοικοκυριά και οι επιχειρήσουν να πληρώνουν για την ενέργεια που έχουν πραγματικά καταναλώσει.

«Δώσαμε εντολή στον ΔΕΔΔΗΕ και από τους πρώτους μήνες του 2024 -θα δούμε σε ποιο μήνα θα γίνει- ο ΔΕΔΔΗΕ θα μετράει πλέον κάθε μήνα», σημείωσε χαρακτηριστικά ο υπουργός Ενέργειας και πρόσθεσε πως έχει λάβει τις διαβεβαιώσεις από τον Διαχειριστή ότι διαθέτει το προσωπικό για να «πυκνώσει» τις επισκέψεις σε όλα τα «ρολόγια» ανά την επικράτεια.

Αυτή τη στιγμή οι καταναλωτές πληρώνουν τρεις λογαριασμούς που είναι κατ' εκτίμηση και στον τέταρτο γίνεται εκκαθάριση με την πραγματική κατανάλωση.-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.