Τελευταία Νέα:

(Vid) Ψυχρή εισβολή στη Βόρεια Ελλάδα: Πυκνή χιονόπτωση έξω από την Κοζάνη

Ξεκίνησε από τα βόρεια η ψυχρή εισβολή στη χώρα με χιόνια, βροχές, καταιγίδες και απότομη πτώση της θερμοκρασίας.Στην Κοζάνη και συγκεκριμένα στο ύψος του Μαυροδεντρίου η χιονόπτωση νωρίς το πρωί σήμερα ήταν πυκνή όπως φαίνεται και σε βίντεο που δημοσιεύει το kozanimedia.

Δείτε τα βίντεο:


Χιόνια αναμένονται σήμερα στη βόρεια και κεντρική χώρα

Σύμφωνα με την πρόγνωση της ΕΜΥ για σήμερα χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ηπειρωτικά ορεινά καθώς και σε ημιορεινές περιοχές της βόρειας και κεντρικής χώρας.

Ειδικότερα στην Μακεδονία και Θράκη αναμένονται αυξημένες νεφώσεις με τοπικές βροχές ή χιονόνερο και χιόνια στα ορεινά καθώς και σε ημιορεινές περιοχές (εκτιμώμενο υψόμετρο 500 μ.). Σποραδικές καταιγίδες θα εκδηλωθούν τις πρωινές ώρες στα θαλάσσια παραθαλάσσια. 

Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 6 και στα ανατολικά τοπικά 7 με 8 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5 έως 11 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 5 με 6 βαθμούς χαμηλότερη.

10 εκατοστά χιονιού στη Ζωοδόχο Πηγή Κοζάνης

 




-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.