Τελευταία Νέα:

Επίσκεψη του Δημάρχου κ.Παρούτογλου και του Αντιδημάρχου κ. Σαμαρά στον διοικητή Α.Τ. Αλμωπίας κ.Γάκη


Επισκεφτήκαμε σήμερα μαζί με τον δήμαρχο Παρούτογλου Νικόλαο διοικητή του Α.Τ. Αριδαίας Γάκη Βαγγέλη με τον οποίο η συνεργασία μας είναι άψογη.

Κάναμε μια ουσιαστική κουβέντα για τα αδέσποτα και συζητήσαμε τους τρόπους επίλυσης του προβλήματος. Ο διοικητής από την πλευρά του εστίασε στην επικινδυνότητα κάποιων αδέσποτων ζώων και σαφώς αυτό είναι το μείζον θέμα.

Σίγουρα πρόκειται για ένα πολύπλευρο ζήτημα το οποίο σε πρώτη φάση μπορεί να περιοριστεί. Η συνεργασία όλων των φορέων όπως αστυνομία και φιλοζωική με τον δήμο αλλά και η συνδρομή του κάθε πολίτη είναι αναγκαία και πολύτιμη. 

Εμείς από την πλευρά μας αντιμετωπίζουμε το θέμα με την δέουσα σοβαρότητα και είμαστε έτοιμοι με την βοήθεια όλων να υποβαθμίσουμε το πρόβλημα. Η ισορροπία ανάμεσα στην ασφάλεια του πολίτη και την προστασία των ζώων σαφώς και πρέπει να οριοθετηθεί.












-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.