Τελευταία Νέα:

Πολλές εκτροπές αυτοκινήτων με τραυματισμούς σε όλη την περιοχή της Αλμωπίας


Τέσσερις εκτροπές οχημάτων σημειώθηκαν το τελευταίο 24ωρο την περιοχή της Αλμωπίας.

Συγκεκριμένα:

Εκτροπή οχήματος σημειώθηκε λίγο μετά τα μεσάνυχτα του Σαββάτου, έξω από την Αριδαία, στον δρόμο προς Πιπεριά , όπου ο οδηγός του οχήματος έχασε τον έλεγχο του και αυτό βρέθηκε εκτός δρόμου χτυπώντας πάνω σε κολώνα του ΔΕΔΔΗΕ.

Εκτροπή Αυτοκινήτου έξω από την Κωνσταντία Αλμωπίας όπου ο οδηγός έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου το οποίο ανετράπη με αποτέλεσμα ο οδηγός να τραυματιστεί ελαφρά. Δείτε ΕΔΩ

Εκτροπή αυτοκινήτου το πρωί έξω από την Αριδαία Αλμωπίας πριν την γέφυρα στην είσοδο της πόλης , εξετράπη όχημα ΙΧ όπου ο δηγός τραυματίστηκε σπάζοντας πόδι , χέρι και πλευρά και η συνοδηγός χτύπησε ελεφρώς το χέρι.

Εκτροπή οχήματος στην ΕΟ Μεγαπλατάνου - Σαρακηνών όπου Ι.Χ εξετράπη της πορείας του σε παρακείμενο δρόμο με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ο οδηγός του οχήματος χωρίς να κινδυνεύει η ζωή του.




Λόγω της βροχής οι δρόμοι είναι περισσότερο επικίνδυνοι και οι οδηγοί πρέπει να είναι πολύ προσεκτικοί.









-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.