Τελευταία Νέα:

Έκθεση - «βόμβα» για τα Τέμπη: «Η εμπορική αμαξοστοιχία είχε 14 και όχι 13 βαγόνια»


Αποκάλυψη για το χαμένο βαγόνι της εμπορικής αμαξοστοιχίας στα Τέμπη.
Μια σημαντική αποκάλυψη που αφορά το δυστύχημα στα Τέμπη φέρνει στο φως το STAR. Όπως προκύπτει, δύο από τους συγγενείς των θυμάτων, οι κύριοι Κωνσταντινίδης και Ηλιόπουλος, επισκέφθηκαν τον Εφέτη Ανακριτή Λάρισας και κατέθεσαν συμπληρωματική τεχνική έκθεση του πραγματογνώμονα Βασίλη Κοκοτσάκη.

Σε αυτή την έκθεση υπάρχει ένα στοιχείο που εάν όντως επιβεβαιωθεί, θα πρόκειται για στοιχείο - βόμβα. Όσο και αν φαίνεται απίστευτο υπάρχουν ενδείξεις για χαμένο βαγόνι της εμπορικής αμαξοστοιχίας!

Στο Star τονίστηκε ότι στη συμπληρωματική τεχνική έκθεση του κ. Κοκοτσάκη, που παραδόθηκε σήμερα στον Εφέτη Ανακριτή Λάρισας, επισημαίνεται ότι η εμπορική αμαξοστοιχία είχε 14 και όχι 13 βαγόνια, όπως δηλώθηκε επίσημα. Δηλαδή υπάρχει ένα παραπάνω βαγόνι.

Πάντα σύμφωνα με το Star, το βαγόνι βρισκόταν αμέσως μετά τις τρεις ανοιχτές πλατφόρμες που μετέφεραν λαμαρίνες και ήταν κοντέινερ, δηλαδή ήταν κλειστού τύπου.

Κατά τις ίδιες πηγές, το βαγόνι δεν είχε εντοπιστεί, καθώς διαλύθηκε από την έκρηξη τη στιγμή της σύγκρουσης.

Μάλιστα, η δημοσιογράφος του Star που αποκάλυψε το θέμα αναρωτήθηκε: «Αν όντως υπάρχει και άλλο βαγόνι που αγνοείται γιατί δεν δηλώθηκε; Ποιο ήταν το φορτίο του βαγονιού;».

Τέλος, πρέπει να ελεγχθεί διεξοδικά και το ξυλόλιο, καθώς σύμφωνα με τις αναλύσεις του Γενικού Χημείου του Κράτους, βρέθηκε σε καθαρότητα 95%. Αυτό σημαίνει ότι η ουσία υπήρχε ατόφια σε κάποιο χώρο.-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.