Τελευταία Νέα:

Φώτο: Νίκος Παρούτογλου ολοκλήρωση δράσεων και προσδοκιών υψηλών ταχυτήτωνΟ Δήμαρχος Αλμωπίας σε έναν πραγματικά εξουθενωτικό προγραμματισμό,έκλεισε έναν επίπονο εβδομαδιαίο κύκλο.
Οι δράσεις είχαν πολλαπλό προσανατολισμό, αφού περιλάμβαναν συνεδριάσεις στον δήμο, συμμετοχή σε συνέδρια και καθοριστικές επαφές στην Αθήνα με υπηρεσιακούς παράγοντες.

Συγκεκριμένα...

Την Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου ανοιξε ο κύκλος, με την τακτική συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου.

Την Πέμπτη 29 Φεβρουαρίου το πρωί, συμμετείχε στο συνέδριο ανάπτυξης των ορεινών όγκων και μειονεκτικών περιοχών.

Ο Νίκος Παρούτογλου στην παρέμβασή του, ανέδειξε την αντίληψη της εποχής του συγκεκριμένου, παρουσιάζοντας 3+2 προτάσεις άμεσης συμβολής.

Το απόγευμα της ιδιας μέρας ,ακολούθησε η συνεδρίαση λογοδοσίας, ενός νεοσύστατου και πολύ χρήσιμου θεσμού.

Κατά την διάρκεια της συνεδρίασης, απάντησε σε θέματα υψηλού ενδιαφέροντος των πολιτών, με αιχμή την πιθανή απένταξη της ενεργειακής αναβάθμισης του κλειστού γυμναστηρίου.

Το βράδυ της Πέμπτης μετά την συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου αναχώρησε για την Αθήνα.

Εκεί συμμετείχε στο συνέδριο της ΚΕΔΕ, όπου τελικά δεν κατήλθε υποψήφιος πάρα τις ασφυκτικές πιέσεις.

"..ήθελα να συμβολίσω την ουσιαστική αυτονομία της αυτοδιοικητικής μου διαδρομής, είπε ο δήμαρχος και τόνισε ότι, δεν αρκούν τις περισσότερες φορές τα λόγια, αλλά χρειάζονται επιβεβαιώσεις καθημερινά..."

Το σημαντικότερο όμως της καθόδου στην πρωτεύουσα , ήταν η συνεργασία στο υπουργείο παιδείας με υπηρεσιακούς παράγοντες και η δρομολόγηση συνάντησης τις επόμενες μέρες με τον υπουργό, Κυριάκο Πιερρακάκη.

Εμβόλιμα, συναντήθηκε με τον φίλο Δήμαρχο Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης και Α' Αντιπροέδρου της ΚΕΔΕ Γρήγορη Κωνσταντέλο, με τον συζήτησε θέματα που αφορούν την αυτοδιοίκηση . Η θεματολογία αφορούσε κυρίως την ενδεχόμενη συγχώνευση των ΔΕΥΑ.

Επίσης συνεχίστηκαν οι διαβουλεύσεις με τον δήμαρχο Υμηττού,αφού στις 11 και 12 Μαρτίου ο Δήμαρχος Αλμωπίας θα είναι ομιλητής στο συνέδριο του ΣΠΑΥ ,με θέμα την πολιτική προστασία και τον τουρισμό!

-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.