Τελευταία Νέα:

Βίντεο: Ο τουρισμός της Ανθισμένης Ροδακινιάς - Οκτώ δισεκατομμύρια λουλούδια στην ΗμαθίαΦέτος, η Άνοιξη ξεκινά από την Βέροια με φόντο τα οκτώ και πλέον δισεκατομμύρια ανθισμένα λουλούδια των ροδακινιών, με την πιανίστα Έλενα Ξυδιά σε ένα μαγευτικό μουσικό βίντεο. Μια γέφυρα μουσικής και φύσης: Σε μια γωνιά του κάμπου της βέροιας, με φόντο το ροζ τοπίο, η Έλενα Ξυδιά έδωσε πνοή σε ένα μοναδικό μουσικό ταξίδι. 
Ένα παραμυθένιο ροζ πιάνο μέσα στις ανθισμένες ροδακινιές, έγινε ένα με την ομορφιά της φύσης, δημιουργώντας μια ατμόσφαιρα γεμάτη γαλήνη και έμπνευση. Η Έλενα σε ένα μαγικό καμβά ζωγράφισε συναισθήματα με νότες. Kάθε νότα που έβγαινε από τα δάχτυλα της Ξυδιά, μυρίζε άνοιξη και αγάπη για την Ελλάδα και την ομορφιά της φύσης.

Η μουσική γεμάτη πάθος και δυναμισμό, εναρμονιζόταν με την ηρεμία και την γαλήνη του τοπίου, δημιουργώντας ένα μοναδικό, ένα ονειρικό σκηνικό. Μια εθελοντική προσπάθεια: Αξίζει να σημειωθεί ότι η Ξυδιά υλοποιεί τα βίντεο της καμπάνιας Piano Natural Heritage Project εθελοντικά, χωρίς καμία κρατική χρηματοδότηση. Η αγάπη της για την Ελλάδα και η επιθυμία της να προβάλλει την ομορφιά της χώρας μας σε όλο τον κόσμο, αποτελούν την κινητήρια δύναμή της.

Παρακολουθήστε ένα μικρό αποσπασμα απο το video της Βέροιας πριν το τελικό μονταζ. Να σημειωθεί οτι το video θα παραχωρηθεί και στο δήμο της Βέροιας για την τουριστική προβολή της περιοχής.

Μια ωδή στην Άνοιξη: Η Έλενα Ξυδιά υμνεί την ομορφιά της φύσης με ένα μουσικό ποίημα.
 

-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.