Τελευταία Νέα:

Φώτο: Επίσκεψη της συντονίστριας του πρωθυπουργικού γραφείου Βορείου Ελλαδος κ. Έλενα Σώκου στον Δήμο Αλμωπίας


Εχθές Τετάρτη 20 Μαρτίου, υποδεχτήκαμε στο Δήμο μας , την συντονίστρια του πρωθυπουργικου γραφείου Βορείου Ελλαδος κ. Έλενα Σώκου .

Ένας άνθρωπος με αντίληψη και διάθεση να βοηθήσει ουσιαστικά. 

Έδειξε πραγματικό ενδιαφέρον για τα προβλήματα του τόπου μας όπως το αγροτικό ζήτημα,  το τουριστικό,  το πολιτιστικό και άλλα.

Είχαμε την ευκαιρία να επισκεφτούμε το ΑΤ Αριδαίας , το ΚΥ Αριδαίας και το Κέντρο Κοινότητας του Δήμου μας  από όπου και πήρε μια εικόνα για τις ελλείψεις που αντιμετωπίζουν. 

Κλείνοντας επισκεφτήκαμε την λουτρόπολη και αφού διαπίστωσε τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της περιοχής ,συμφωνήσαμε να αρχίσουμε άμεσα ως σύμμαχοι ,την σχεδίαση για την περαιτέρω ανάπτυξη της περιοχής. 

Είμαι πεπεισμένος πως η κυρία Σώκου  αντιλήφθηκε τα προβλήματα του δήμου μας και δεν χωράει καμία αμφιβολία πως θα μας στηρίξει σε κάθε βήμα προς την σωστή κατεύθυνση!

Παραβρέθηκαν από πλευράς δήμου ο Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου Δοβλέτης,  ο Αντιπρόεδρος της ΔΕΥΑ Δερμεντζόγλου Παύλος, η Αντιδήμαρχος Οικονομικών Ολλανδέζου Όλγα, ο Αντιδήμαρχος Αθλητιμου-Πολιτισμου-Παιδείας  Τσαρκνιάς Πέτρος,  ο Αντιδήμαρχος Διοικητικών Υπηρεσιών και Υγείας Χατζηδημητριάδης Γεώργιος, ο Αντιδήμαρχος Ανατολικής Αλμωπίας Καραμαριάς Αντώνιος και ο Αντιδήμαρχος Οικονομικής Ανάπτυξης Κωτσόπουλος Δημήτριος. 

Την κυρία Σωκου συνόδευαν οι , Θωμαίδης Νίκος , Σαραλιώτου Μαρία, Κορέντη Ελένη, Σαπακολη Ιωάννη, Ουραιλιδη Θεοδόσιο και Πεγιου Χρυσάνθη και Λαγούδη Δημήτριο.



















-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.