Τελευταία Νέα:

Φώτο: Απεγκλωβισμοί οκτώ ατόμων, μεγάλες καταστροφές στον δήμο Δίου- Ολύμπου Πιερίας


Μεγάλες οι καταστροφές που προκάλεσε η θεομηνία που έπληξε το βόρειο τμήμα του δήμου Δίου-Ολύμπου το βράδυ της Δευτέρας.
Ιδιαίτερα στις δημοτικές κοινότητες Αγίου Σπυρίδωνα, Βροντούς και Κονταριώτισσας στη διάρκεια της νύχτας έγιναν απεγκλωβισμοί οκτώ τουλάχιστον ατόμων, ενώ παράλληλα επιχειρούσαν έξι μηχανήματα του δήμου σε συνεργασία με την Πυροσβεστική Υπηρεσία και την Αστυνομία.

Ο δήμαρχος Δίου- Ολύμπου, Βαγγέλης Γερολιόλιος, ήταν στις κοινότητες της Δημοτικής Ενότητας Δίου από την πρώτη στιγμή της κακοκαιρίας, ενώ από νωρίς σήμερα επιχειρούν το προσωπικό και τα διαθέσιμα μέσα του δήμου στα σημεία που χρήζουν άμεσης διαχείρισης.

Η ένταση της βροχόπτωσης και της χαλαζόπτωσης ήταν πολύ μεγάλη, αναφέρει η ανακοίνωση του δήμου, ο οποίος συνιστά στους πολίτες να περιορίσουν σήμερα τις μετακινήσεις τους στις απολύτως απαραίτητες.

Δείτε φωτογραφίες:-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.