Τελευταία Νέα:

Τέρμα η δωρεάν παραχώρηση του χώρου της Λουτρόπολης για το Φεστιβάλ Πόζαρ - Όλη η ενημέρωση του Δημάρχου Αλμωπίας κ. Παρούτογλου


H ενημέρωση του Δημάρχου κ. Παρούτογλου αφορούσαν αρχικά τον τρόπο που θα τιμήσει ο δήμος την μνήμη των δύο παιδιών από την Κωνσταντία που χάθηκαν στην άσφαλτο πρόσφατα, το ενδιαφέρον της συντονίστριας του πρωθυπουργικού γραφείου στη Θεσσαλονίκη κατά την επίσκεψή της στον δήμο, ότι εξασφαλίστηκε και βρέθηκε η χρηματοδότηση για να φτιαχτούν οι δύο γεωτρήσεις στην Θηριόπετρα και στον Εξαπλάτανο και ότι πλέον το φεστιβάλ στα Λουτρά δεν θα γίνεται δωρέαν λέγοντας :"Θέλω να ενημερώσω το Δημοτικό Συμβούλιο Αλμωπίας, ότι καταλήξαμε στις ημερομηνίες για το Φεστιβάλ Πόζαρ. Για πρώτη φορά δεν θα γίνει με δωρεάν παραχώρηση του χώρου της Λουτρόπολης. Συζητάμε για το τίμημα, θα είναι περίπου 20.000 ευρώ, ίσως και περισσότερο. Αυτό σημαίνει, ότι η Διοίκηση δείχνει τις διαθέσεις και τον τρόπο που σκέφτεται. Δεν τα βλέπουμε επιπόλαια τα πράγματα".
Δείτε το Βίντεο
το βίντεο είναι του pellanews
-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.