Τελευταία Νέα:

Σύντομα, τα iPhone θα αναβαθμίζονται μέσα στο κουτί τους, πριν τα αγοράσετε!


Η Apple θα παρουσιάσει τα iPhone 16 κάποια στιγμή τον Σεπτέμβριο και πριν από αυτό το λανσάρισμα θα παρουσιάσει μια νέα τεχνολογία αναβάθμισης των συσκευών iPhone.

Ουσιαστικά, τα smartphones θα μπορούν σύντομα να αναβαθμίζονται στην τελευταία έκδοση του iOS όσο βρίσκονται μέσα στο κουτί αγοράς τους και πριν καταλήξουν καν στα χέρια καταναλωτή.

Αυτό σημαίνει πως ο αγοραστής τους θα το προμηθεύεται με την νεότερη έκδοση του λειτουργικού, όλες τις διορθώσεις, όλες τις προσθήκες και όλα τα νέα χαρακτηριστικά.

Η τεχνολογία αυτή έχει την ονομασία "Presto", όπως σημειώνει και στο νεότερο newsletter του ο γνωστός μας Mark Gurman του Bloomberg και θα αξιοποιεί το MagSafe με κάποια άλλα έξτρα εργαλεία ασύρματης επικοινωνίας.

Η Apple εκτιμάται πως θα ενεργοποιήσει το "Presto" τον επόμενο μήνα και θα το φέρει στα καταστήματά της στην Αμερική (αρχικά) μέχρι τις αρχές του καλοκαιριού, έτσι ώστε να είναι όλα έτοιμα για το λανσάρισμα των iPhone 16 μερικούς μήνες αργότερα.

Τα κλειστά iPhone θα αναβαθμίζονται και στη συνέχεια θα απενεργοποιούνται όσο θα βρίσκονται μέσα στο κουτί τους.


thestandard.gr

-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.