Τελευταία Νέα:

Εσπερινό ΕΠΑΛ Αριδαίας - Πρόσκληση σε ημερίδα "Tυχερά παιχνίδια - Παιχνίδι ή Εθισμός;"Με χαρά σας προσκαλούμε στην ημερίδα που διοργανώνει το Εσπερινό ΕΠΑΛ Αριδαίας, σε συνεργασία με την Ανεξάρτητη Αρχή Επιτροπής Εποπτείας και Ελέγχου Παιγνίων (Ε.Ε.Ε.Π.), με θέμα: ¨Tυχερά παιχνίδια - Παιχνίδι ή Εθισμός;¨, η οποία είναι αφιερωμένη στα τυχερά παιχνίδια και την επίδρασή τους στις ζωές μας.

Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 27 Μαρτίου 2024 και ώρα 19:00, είτε δια ζώσης στο Εσπερινό ΕΠΑΛ Αριδαίας, αίθουσα πολλαπλών χρήσεων είτε εξ αποστάσεως μέσω συνδέσμου Webex.

Κατά τη διάρκεια της ομιλίας, θα έχουμε την ευκαιρία να ενημερωθούμε από εξειδικευμένους ομιλητές αναφορικά με τους κινδύνους των τυχερών παιχνιδιών, καθώς και τον τρόπο προστασίας του εαυτού μας και των αγαπημένων μας ανθρώπων.

Είναι μια ευκαιρία για όλους μας να εμπλουτίσουμε τις γνώσεις μας και να ανταλλάξουμε χρήσιμες απόψεις, ιδέες και εμπειρίες.

Σύνδεσμος Webex

https://minedu-secondary2.webex.com/meet/nmavrop

-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.