Τελευταία Νέα:

Ο τρόπος που τρως το τοστ λέει πολλά για την προσωπικότητα σου


Διχασμένοι είναι οι χρήστες του διαδικτύου από μια θεωρία που υποστηρίζει ότι ο τρόπος με τον οποίο ένα άτομο τρώει το τοστ, αποκαλύπτει την προσωπικότητα που έχει.Σύμφωνα με τη New York Post, η TikToker @soogia1 δημοσίευσε ένα βίντεο που έγινε viral και δείχνει ένα μισοφαγωμένο τοστ, ενώ στη φωτογραφία υπάρχουν τα γράμμα A, B και C σε κάθε κομμάτι του.

Σύμφωνα με τη γυναίκα, όσοι επιλέξουν να δαγκώσουν το A έχουν μια αρκετά προβληματική προσωπικότητα, καθώς εκεί υπάρχει η κόρα και «κανένα φυσιολογικό άτομο δεν την επιλέγει, όταν φτάνει στη μέση του τοστ».

Έπειτα, όσοι διαλέγουν το B συνήθως είναι άτομα που αδιαφορούν για τα κοινωνικά πρότυπα ή και για την υγιεινή τους, γιατί θα φάνε μεν μια λαχταριστή μπουκιά από τη μέση, αλλά θα λερωθούν στο πρόσωπο και τα χέρια.

Τέλος, όσοι διαλέγουν το C έχουν μια προσγειωμένη προσωπικότητα με βάση την TikToker και συνήθως τείνουν να ακολουθούν τις κοινωνικές νόρμες.

Εσείς, ποιο κομμάτι θα επιλέγατε;-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.