Τελευταία Νέα:

Φώτο: Ο Σ.Δ.Υ. Αλμωπίας συμμετείχε και στις τρεις διαδρομές


Ολοκληρώθηκε σήμερα Κυριακή 21 Απριλίου στην όμορφη Θεσσαλονίκη, ο Διεθνής Μαραθώνιος "Μέγας Αλέξανδρος" - "Int' Marathon Alexander the Great" και οι παράλληλοι αγώνες των 10χλμ. και 5χλμ. Ο Σύλλογος ήταν εκεί με συμμετοχές και στις τρεις διαδρομές.
Στον Μαραθώνιο δρόμο τον σύλλογο εκπροσώπησαν ο Alexis Sortsis (3 ώρες και 26 λεπτά👏👏 PR) και η Efi Nikolaidou (4 ώρες και 16 λεπτά👏👏PR) οι οποίοι και ολοκλήρωσαν την προσπάθειά τους με απόλυτη επιτυχία!!Θερμά Συγχαρητήρια και στους δυο και καλή αποκατάσταση!!Μπράβο σας!!
Στα 10 χλμ. είχαμε την συμμετοχή της Ελευθερίας Σέλκου, η οποία και ολοκλήρωσε την προσπάθειά της με απόλυτη επιτυχία, σε 52 λεπτά και 9 δευτ.👏👏(PR)!!Συγχαρητήρια Ελευθερία!!Μπράβο σου!!
Στα 5χλμ. είχαμε τη συμμετοχή του Βασίλη Τσεντεμίδη, ο οποίος και ολοκλήρωσε την προσπάθειά του, με απόλυτη επιτυχία, σε 23 λεπτά και 50 δευτ. Συγχαρητήρια Βασίλη👏👏!!Μπράβο σου!!
-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.