Τελευταία Νέα:

Ο «Εθελοντισμός έπεσε στα βαθιά» γιορτάζει τη μέρα παιδικού βιβλίου στο Νομό Πέλλας!


Η Καλαφάτη Δέσποινα κι η Χαρούμενου Νικολέτα γνωρίστηκαν στο Ιδιωτικό εκπαιδευτήριο «Μικροί Εξερευνητές» στην Καστοριά, από όπου και κατάγονται. 

Όντας απόφοιτες Παιδαγωγικών Τμημάτων Επιστημών Προσχολικής Αγωγής, συνεργάστηκαν για ένα κοινό όραμα, για μια εκπαίδευση που μόνο θα «ψηλώνει» τα παιδιά όλου του κόσμου. Προς αυτό το όραμα θέλησαν να ψηλώσουν κι εκείνες μέσω της προσωπικής και συνεργατικής αναζήτησης.

 Οι ίδιες είναι εν ενεργεία νηπιαγωγοί, κάτοχοι μεταπτυχιακών τίτλων στην εκπαίδευση με συμμετοχές σε ευρωπαϊκά προγράμματα και συνέδρια. Μα πιο πολύ είναι φίλες. Το παραμύθι «Ο εθελοντισμός έπεσε στα βαθιά» αποτελεί την πρώτη προσπάθεια συγγραφής τους ελπίζοντας να δώσει κίνητρο σε παιδιά, εκπαιδευτικούς και γονείς να δράσουν με στόχο τη δημιουργία κουλτούρας εθελοντισμού κι αλληλεγγύης.

Η Καλαφάτη Δέσποινα διδάσκει στο Νηπιαγωγείο Κορησού Καστοριάς, ενώ η Χαρούμενου Νικολέτα διδάσκει στο Νηπιαγωγείο Βορεινού και στις ΣΑΕΚ της Αριδαίας και της Έδεσσας.










-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.