Τελευταία Νέα:

Οι εντυπωσιακοί καταρράκτες της Ελλάδας


Η αλήθεια είναι πως οι καταρράκτες της Έδεσσας είναι οι πιο γνωστοί και αυτοί που σου έρχονται πρώτοι στο μυαλό. Ωστόσο, στην Ελλάδα σε πολλά μέρη μπορείς να συναντήσεις καταρράκτες, εξίσου εντυπωσιακούς που μοιάζουν ακόμα και να έχουν ξεπηδήσει από τις σελίδες κάποιου παραμυθιού.Στην Ελλάδα, μάλιστα, συναντάμε και τον μεγαλύτερο καταρράκτη των Βαλκανίων, εκείνο του Λειβαδίτη στην Ξάνθη. Στη λίστα συναντάμε μεταξύ άλλων και τους καταρράκτες στην Παλαιοκαρυά των Τρικάλων, το Πολυλίμνιο της Μεσσηνίας, αλλά και τους σχεδόν άγνωστους αλλά εντυπωσιακούς καταρράκτες στα Θεοδώριανα, στην Ήπειρο.

ΈδεσσαΛειβαδίτης, ΞάνθηΠαλαιοκαρυά, ΤρίκαλαΦαράγγι Πάντα Βρέχει, ΚαρπενήσιΕπτά Πηγές, ΡόδοςΠολυλίμνιο, ΜεσσηνίαςΝέδα, σύνορα Ηλείας-ΜεσσηνίαςΘεοδώριανα, ΉπειροςΔρυμώνα, Εύβοια

-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.