Τελευταία Νέα:

ΚΑΡΑΣΜΑΝΗΣ: ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ Γ.Γ. ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ Κ.Ε.Ε.Κ. ΣΤΗΝ ΕΔΕΣΣΑΜε αντικείμενο την ίδρυση Κέντρου Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης – γνωστό ως ¨CAMPUS¨ - στην Έδεσσα, ο Γιώργος Καρασμάνης είχε τη Δευτέρα συνάντηση με τον αρμόδιο Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου κ. Γ. Βούτσινο.

 

Ο πρώην Υπουργός ανέπτυξε στον Γ.Γ. τα επιχειρήματα που συνηγορούν στην ίδρυση του Κέντρου και συγκεκριμένα ότι: Η Έδεσσα ως πρωτεύουσα του Νομού, διαθέτει όλες τις αναγκαίες κτιριακές υποδομές που τα τελευταία χρόνια έχουν αναβαθμιστεί σημαντικά, καθώς και τον απαραίτητο εργαστηριακό εξοπλισμό ο οποίος επίσης αναβαθμίστηκε πρόσφατα.

 

Με δυο λόγια, πληροί όλες τις προϋποθέσεις και όλα τα κριτήρια που έχει θέσει το Υπουργείο για την ίδρυση αυτών των Κέντρων.

 

Από πλευράς του ο κ. Βούτσινος, ενημέρωσε τον Γιώργο Καρασμάνη ότι οι σχετικές διαδικασίες είναι στην αρχή, δεδομένου ότι έχει ξεκινήσει η ¨χαρτογράφηση¨ σε όλη τη Χώρα και θα ακολουθήσει, όπως είπε, η αξιολόγηση όλων των στοιχείων και των αιτημάτων, προκειμένου να ληφθούν οι οριστικές αποφάσεις.

 

Να σημειωθεί ότι ο πρώην Υπουργός, είχε συνάντηση - ενημέρωση, με τον Αντιδήμαρχο Παιδείας, Αθλητισμού και Νεολαίας Ευάγγελο Ι. Τρυψιάνη, ο οποίος του παρέδωσε και υπόμνημα για το ίδιο θέμα.

-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.