Τελευταία Νέα:

Ν. Παρούτογλου: Καλούμε σύσσωμο το πολιτικό προσωπικό του Νομού Πέλλας γιατί πολλες περιοχές του Δήμου εξαιρέθηκαν της συνδεδεμένης ενίσχυσης


Μεγάλη απογοήτευση επικράτησε σε εκατοντάδες αγρότες και κτηνοτρόφους του Δήμου Αλμωπίας, καθώς πολλές περιοχές εξαιρέθηκαν της πληρωμής αναφορικά με την συνδεδεμένη ενίσχυση για την καλλιέργεια του αραβοσίτου.
Η εξαίρεση αυτή, προέρχεται από τον χαρακτηρισμό της περιοχής στην συντριπτική της πλειοψηφία, ως περιοχή με ύδατα κακής ποσοτικής και ποιοτικής πλευράς, βασική προϋπόθεση για την εν λόγω ενίσχυση.

Αποτέλεσμα όλων αυτών, να χαθεί ένα δυνητικά σημαντικό ποσό για τους καλλιεργητές της συγκεκριμένης καλλιέργειας, σε μια περίοδο που το κόστος παραγωγής έχει εκτοξευτεί στα ύψη και τα βάρη που έχουν επωμιστεί οι παραγωγοί να είναι δυσβάστακτα.

Στο πλαίσιο αυτό, καλούμε σύσσωμο το πολιτικό προσωπικό του Νομού Πέλλας, καθώς και κάθε υπεύθυνο, να δώσει ξεκάθαρες απαντήσεις για τον λόγο που προέκυψε αυτό το δυσμενές αποτέλεσμα καθώς και να δοθεί άμεσα λύση!


-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.