Τελευταία Νέα:

Ηθοποιός αγόρασε και στη συνέχεια γκρέμισε το σχολείο του για να εκδικηθεί τους δασκάλους του στην Τουρκία


Ο Τούρκος ηθοποιός Caglar Ertugrul έσπειρε τη διχόνοια στο κοινό του, όχι για κάποιο ρόλο αλλά για μια ασυνήθιστη πράξη: να αγοράσει και στη συνέχεια να γκρεμίσει το σχολείο του!
Πράγματι, ο συγκεκριμένος Τούρκους ηθοποιός Caglar Ertugrul, κατεδάφισε το κτίριο του σχολείου του για να πάρει εκδίκηση από τους δασκάλους που τον χτυπούσαν.

Την είδηση αυτή γνωστοποίησε μέσω των social με σχετική ανάρτηση, συνοδεύοντάς την μάλιστα και με μια φωτογραφία στην οποία ποζάρει δίπλα από τα ερείπια που κάποτε ήταν το σχολείο του.

Η κίνηση αυτή έχει ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων στα social media αλλά δεν είναι λίγοι και εκείνοι που τον χειροκροτούν – ως κρυφό πόθο.

Στην ανάρτησή του, ο Ertugrul εξέφρασε το κίνητρό του ως εκδίκηση για τη σωματική πειθαρχία που υπέστη από τους δασκάλους κατά τη διάρκεια των παιδικών του χρόνων.

Έγραψε: “Οι δάσκαλοί μου στο δημοτικό σχολείο πάντα με έδερναν, έτσι πήρα το σχολείο και το κατεδάφισα…”.

Σε χρόνο μηδέν, οι φωτογραφίες έγιναν viral στο διαδίκτυο και οι χρήστες των social media άρχισαν να αντιδρούν σε αυτές. Κάποιοι τον κατακεραύνωσαν για την πράξη του, ενώ άλλοι τον υποστήριξαν.Ένας από αυτούς έγραψε: “Ο σεβασμός μου για εσάς ως καλλιτέχνη είναι ατελείωτος, αλλά νομίζω ότι αυτό δεν συνέβη κ. Çağlar.”.

Ένας άλλος χρήστης έγραψε: “Η γενιά που έφαγε ξύλο όταν ήταν στο δημοτικό είναι η γενιά που είναι επιτυχημένη και έχει υψηλή πειθαρχία και σεβασμό για τον ανώτερο”.

Ωστόσο, πολλοί υποστήριξαν αυτή την πράξη… εξέγερσης. “Ζείτε το όνειρό μου. περισσότερη δύναμη σε εσάς”, έγραψε ένας. Ένας άλλος είπε: “…θέλω να κάνω το ίδιο στο λύκειο μου καθώς πολλοί δάσκαλοι ήταν κακοί”.-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.