Τελευταία Νέα:

Τι είναι το travelling light που έχει αποκτήσει φανατικούς υποστηρικτέςΕτοιμάζεσαι για ταξίδι και γι’ ακόμα μία φορά στη βαλίτσα σου έχεις βάλει τη μισή ντουλάπα. Μόνο εσύ λείπεις από αυτήν. Αλλά τη στιγμή που την φτιάχνεις, είσαι σίγουρος/η ότι όλα όσα πήρες μαζί, σου είναι απαραίτητα. 
Αλλά κάθε φορά που επιστρέφεις, δεν έχεις χρησιμοποιήσει ούτε τα μισά από τα ρούχα που κουβάλησες.

Αν υπολογίσουμε πως αυτό το λάθος το κάνεις και στα αεροπορικά ταξίδια, τότε έχεις υποστεί στο ενδιάμεσο και την ταλαιπωρία με την πτήση και γενικότερα τη δυσκολία να σέρνεις μαζί σου τόσο βάρος. Συν τα επιπλέον έξοδα για τυχόν προσαυξήσεις για υπέρβαρες αποσκευές στις πτήσεις.

Κι εδώ, έρχεται το travelling light, η νέα τάση στα ταξίδια που πλέον κερδίζει όλο και περισσότερο κόσμο, που θέλει να είναι «ανάλαφρος» στα ταξίδια του. 

Τι είναι το travelling light; Η άποψη ότι στα ταξίδια στην πραγματικότητα, χρειαζόμαστε δυο αλλαξιές ρούχα και ίσως μερικά πράγματα σχετικά με την υγεία μας, π.χ. το χάπι που μας έχει συνταγογραφηθεί.

Η τάση του travelling light προωθεί την αντίληψη της cool μετακίνησης, με τα άκρως απαραίτητα που θα διευκολύνουν το ταξίδι σας. 
Η εποχή όπου οι άνθρωποι ταξιδεύουν λες και μετακομίζουν, έχει περάσει. 
Πλέον, ακόμα και ένα σακίδιο μπορεί να είναι οι… αποσκευές σας!-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.