Τελευταία Νέα:

Ευχαριστήριο αθλητών Τοξοβολίας του συλλόγου ΑΡΡΙΔΑΙΟΣ στον δάσκαλο-προπονητή τους, Νίκο Μπουρτζή"Κόουτς σε ευχαριστούμε πολύ”

Ο Αθηναίος κόουτς με την εργατικότητα του απέδειξε ότι κανένα όνειρο δεν είναι άπιαστο όταν το θέλουμε πραγματικά!

Ο Νίκος Μπουρτζής δεν είναι μόνο δάσκαλος - προπονητής, συνεισφέρει στην ομάδα και τη λειτουργία του Συλλόγου με πολύ προσωπική εργασία, σκληρή δουλειά και με τεράστια προσπάθεια βοηθά στην ανάπτυξη του αθλήματος. Πολλές φορές κάνει τα αδύνατα δυνατά για να λύσει τα οποιαδήποτε προβλήματα.

Ακούραστος δημιουργεί όχι μόνο εξαιρετικούς αθλητές, μα πάνω από όλα διδάσκει με την παρουσία του καθημερινά στο γήπεδο ήθος, επαγγελματισμό και υπευθυνότητα. 

Δείχνει απαράμιλλη αφοσίωση και πάθος, καθοδηγώντας και εκπαιδεύοντας τους αθλητές με υπομονή. Κυρίως τα παιδιά που αγάπησαν το άθλημα μέσα από τις προπονήσεις τους μαζί του, τα εμψυχώνει μετά από αποτυχία και δίνει θάρρος να συνεχίσουν για να πετύχουν τους στόχους τους. 

Με την καθοδήγησή του ο ΑΡΡΙΔΑΙΟΣ κατέκτησε πολλές νίκες και οι αθλητές απέκτησαν σημαντικές προκρίσεις και διακρίσεις.

Ως πιστός στρατιώτης με εμπειρία και γνώση για το άθλημα της τοξοβολίας παρά τις πρακτικές δυσκολίες είναι πάντα αφοσιωμένος σε αυτό που αγαπά, να δημιουργεί αθλητές. -------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.