Φώτο: Απαράδεκτη η κατάσταση στον δρόμο προς τα κοιμητήρια στο Μαυροβούνι Σκύδρας
Η κατάσταση στον δρόμο που οδηγεί στα κοιμητήρια του Μαυροβουνίου είναι ντροπιαστική. Ρίξανε λίγο χαλίκι στον δρόμο που οδηγεί εκεί και ούτε καν μπήκαν στον κόπο να το στρώσουν εδώ και μέρες.
Ο δρόμος παραμένει άθλιος, γεμάτος λακκούβες και πέτρες, εδώ και πολλά χρόνια κάνοντάς τον σχεδόν απροσπέλαστο για ηλικιωμένους ,ανθρώπους με κινητικά προβλήματα ακόμη και για τα αυτοκίνητα.
Και σαν να μην έφτανε αυτό, τα κοιμητήρια έχουν πνιγεί στα χόρτα. Καμία μέριμνα, καμία ευαισθησία, καμία αξιοπρέπεια για τον χώρο που φιλοξενεί τους ανθρώπους που έφυγαν από κοντά μας. Περιβάλλον εγκατάλειψης.
Επιπλέον, η αναβάθμιση της πρόσβασης προς έναν ιερό χώρο όπως το κοιμητήριο αποτελεί ένδειξη σεβασμού προς τους εκλιπόντες και τους συγγενείς τους.
Ζητείται η άμεση παρέμβαση των αρμοδίων υπηρεσιών για τον σχεδιασμό και την υλοποίηση των απαραίτητων έργων συντήρησης ή ανακατασκευής του δρόμου.
-------------------------