Σειρά επαφών του Διονύση Σταμενίτη με τους Δημάρχους του Νομού Πέλλας «Στο επίκεντρο ο σχεδιασμός για την προώθηση μικρών εγγειοβελτιωτικών έργων»
Ο τ. Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και Βουλευτής Πέλλας, Διονύσης Σταμενίτης πραγματοποίησε σειρά συναντήσεων με τους Δημάρχους των Δήμων Πέλλας, Στάθη Φουντουκίδη, Έδεσσας, Γιάννη Τσεπκεντζή, Αλμωπίας, Νίκο Παρούτογλου, και Σκύδρας, Κατερίνα Ιγνατιάδου, με στόχο τον σχεδιασμό έργων, που είναι αναγκαία για την ενίσχυση της αγροτικής παραγωγής και την ορθολογική διαχείριση των υδάτινων πόρων της περιοχής.
Ειδικότερα, στο επίκεντρο των συναντήσεων βρέθηκε το θέμα της προώθησης των μικρών εγγειοβελτιωτικών έργων, με τον κ. Σταμενίτη να ενημερώνει τους Δημάρχους ότι ο σχεδιασμός του Υπουργείου προβλέπει την έναρξη υποβολής προτάσεων στα μέσα του Φθινοπώρου και ολοκλήρωση της διαδικασίας στο τέλος του έτους. Στο πλαίσιο αυτό, ο τ. Υφυπουργός σημείωσε ότι οι Δήμοι πρέπει να προετοιμαστούν κατάλληλα ώστε να έχουν ώριμες μελέτες, διοικητικά και μελετητικά, με στόχο πετύχουν την έγκριση των προτάσεων τους.
Ο κ. Διονύσης Σταμενίτης επανέλαβε τη διαρκή στήριξή του προς τους Δήμους και τις τοπικές κοινότητες, επισημαίνοντας πως η ενίσχυση των αρδευτικών και αποστραγγιστικών υποδομών αποτελεί προτεραιότητα για τη βιωσιμότητα και την ανάπτυξη του πρωτογενούς τομέα στην Πέλλα.
Οι Δήμαρχοι από την πλευρά τους παρουσίασαν τις προτεραιότητές τους και ανέπτυξαν τις ανάγκες κάθε περιοχής, ζητώντας τη συνέχιση της συνεργασίας και την ουσιαστική υποστήριξη για την υλοποίηση των έργων που έχουν καθοριστική σημασία για τις τοπικές κοινωνίες.
-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.