Τελευταία Νέα:

47χρονη μητέρα συγκέντρωσε 19.400 μόρια - Θέλει να σπουδάσει Ιατρική


Το όνειρό της πραγματικότητα έκανε μια 47χρονη, η οποία αποφάσισε να δώσει φέτος Πανελλήνιες Εξετάσεις.

Ο λόγος για την υποψήφια από το 3ο ΕΠΑΛ Βόλου, η Σμαράγδα Λιάτσικου, η οποία έχει στόχο την εισαγωγή της στην Ιατρική. Το γεγονός ότι εργάζεται, δεν την εμπόδισε από το να παρακολουθεί τα μαθήματα και να διαβάζει καθημερινά.

Εργαζόμενη σε ιδιωτική κλινική της πόλης ως Βοηθός Νοσηλεύτρια και μητέρα δύο ενήλικων παιδιών, η Σμαράγδα κατάφερε να κάνει πράξη αυτό που είχε αφήσει στη μέση. Να επιστρέψει στο σχολείο και να πετύχει την εισαγωγή της στην Ιατρική Σχολή.

«Όταν είδα τα αποτελέσματα έκλαιγα δύο ώρες! Διάβαζα συνέχεια και παντού. Οι συνάδελφοί μου στην κλινική μου κρατούσαν το βιβλίο για να τους πω μάθημα. Η συγκίνηση αυτή τη στιγμή είναι τεράστια», δήλωσε στο magnesianews η 47χρονη αριστούχος.

Η ίδια σχολίασε τέλος ότι όλα τα όνειρα μπορούν να γίνουν πραγματικότητα με σκληρή δουλειά και στην δική της περίπτωση με συνεχές διάβασμα.


Επιτυχία και για άλλη μια μητέρα στις Πανελλήνιες

Μια μητέρα τεσσάρων παιδιών, η οποία φοιτούσε στο 2ο ΕΠΑΛ Κοζάνης, έδωσε Πανελλήνιες και κατάφερε να συγκεντρώσει 19.125 μόρια. Την είδηση γνωστοποίησε ο γιος της μέσα από μια συγκινητική ανάρτηση στο Facebook.