Τελευταία Νέα:

Ποτά ιδανικά για το καλοκαίρι με λίγες θερμίδες.


Δείτε τα 8 ποτά με χαμηλές θερμίδες ιδανικά για το καλοκαίρι.
1. Τεκίλα με φρέσκο χυμό λάιμ: 200 θερμίδες
Οι μαργαρίτες έχουν από 300-400 θερμίδες, ανάλογα με τον τρόπο που παρασκευάζονται. Εάν προσέχεις τη γραμμή σου και θέλεις μια πιο διαιτιτική εκδοχή του αγαπημένου κοκτέιλ, ζήτησε από τον μπαρμαν να σου φτιάξει ένα κοκτέιλ με τεκίλα, φρέσκο χυμό λαίμ, αντί για σιρόπι, που περιέχει πολλή ζάχαρη.

2. Βότκα λεμόνι: 96 θερμίδες.

Είναι ένα από τα πιο κλασικά απλά ποτά. Αντί για συσκευασμένο χυμό, ζήτησε να σού βάλουν φρεσκοστυμμένο χυμό λεμόνι για να γλιτώσεις πολλές θερμίδες.

3. Μοχίτο χωρίς σιρόπι: 100 θερμίδες.

Ένα κλασικό μοχίτο περιέχει περίπου 170 θερμίδες. Εάν ζητήσεις όμως από τον μπάρμαν να παραλείψει το σιρόπι θα γλιτώσεις σίγουρα 40-70! Ζήτησε να στο φτιάχουν με light ρούμι, 1 κουτ. γλυκού ζάχαρη ή στέβια, μπόλικη μέντα και φρέσκο χυμό λάιμ.

4. Ροζέ: 120 θερμίδες.

Υπάρχει πιο απολαυστικός και chic τρόπος να πιεις το ποτό σου; Επίλεξε ροζέ με χαμηλή περιεκτικότητα σε αλκοόλ, που συνήθως έχουν και χαμηλότερο θερμίδικό φορτίο.

5. Λευκό κρασί: 121 θερμίδες.
Είναι μια εξαιρετική επιλογή για εσένα που προσέχεις τη γραμμή σου. Θα σε συμβουλεύαμε μόνο να μείνεις μακριά από τις πιο γλυκές ποικιλίες, όπως το prosecco, που περιέχουν περισσότερες θερμίδες.

6. Κόκκινο κρασί: 125 θερμίδες.

Τα παραπάνω ισχύουν και για το κόκκινο κρασί. Προτίμησε ένα ξηρό κρασί με χαμηλή περιεκτικότητα σε αλκοόλ. Αγαπημένες μας επιλογές είναι το pinot noit, το cabernet και το sauvignon.

7. Μαρτίνι: 170 θερμίδες.

Το martini είναι το πλέον «φινετσάτο» κοκτέιλ. Η θερμιδική του αξία όμως είναι απίστευτα γλυκιά με μόλις 170 θερμίδες ανά ποτήρι!

8. Gin & tonic: 120 θερμίδες.

Ίσως ένα από τα πιο δημοφιλή ποτά, το Gin & Tonic συγκαταλέγεται ανάμεσα στα must του καλοκαιριού! Η πιο διαιτητική του εκδοχή περιλαμβάνει light gin, σόδα αντί για tonic και μεγάλη ποσότητα λάιμ, με αποτέλεσμα οι θερμίδες του να μην ξεπερνούν τις 100.