Τελευταία Νέα:

Το μήνυμα του Γιάννη Σηφάκη για τις Πανελλήνιες Εξετάσεις


Σε όλες τις μαθήτριες και τους μαθητές των Λυκείων του Νομού μας που συμμετέχουν στις Πανελλαδικές Εξετάσεις για την εισαγωγή τους στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, θα ήθελα να ευχηθώ από καρδιάς Καλή Επιτυχία! 

Η συμμετοχή σας στις πανελλήνιες εξετάσεις είναι αναμφίβολα σημαντική και θα επηρεάσει την μελλοντική σας σταδιοδρομία.
Έχοντας πάντα ως οδηγό την ψυχραιμία, την υπομονή, την αυτοπεποίθηση και το θάρρος, οι κόποι τόσων ετών θα ευοδωθούν και ο αγώνας των εξετάσεων θα λήξει με το καλύτερο και επιθυμητό αποτέλεσμα για τον καθένα.
Οι Πανελλαδικές εξετάσεις δεν είναι παρά μόνο μία από τις πολλές μάχες που καλείστε να δώσετε στη ζωή σας, αλλά και η αφετηρία για οριοθέτηση νέων στόχων και το ξεκίνημα νέων προσπαθειών.
 Κυνηγήστε με πάθος τα όνειρά σας για ένα νέο κύκλο ζωής και σπουδών κι εμείς θα κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν να ανοίξουμε δρόμους για την εκπλήρωσή τους. Αυτό προσπαθούμε και με την εκπαιδευτική μεταρρύθμιση, ένα σχολείο  Δημόσιο, Δωρεάν και ποιοτικά αναβαθμισμένο.
Σας εύχομαι καλή δύναμη, όπως και στου γονείς σας που στηρίζουν τις προσπάθειές σας, αλλά και στους εκπαιδευτικού που είναι αρωγοί και καθοδηγητές σας σε κάθε βήμα.