Τελευταία Νέα:

Τρόμος στον αέρα για 85 επιβάτες πτήσης όταν λιποθύμησε δίπλα τους ο πιλότος




Χάος επικράτησε την ώρα πτήσης από το Tivat του Μαυροβουνίου προς το αεροδρόμιο Domodedovo της Μόσχας όταν ο πρώτος πιλότος μελάνιασε και έχασε τις αισθήσεις του.

Ο πρώτος κυβερνήτης του αεροσκάφους τύπου Fokker 100 έχασε τις αισθήσεις του, προκαλώντας τρόμο στους 85 επιβάτες και τα 5 μέλη του πληρώματος. Σύμφωνα με το aviationvoice.com, μετά από κάποια λεπτά πανικού ο συγκυβερνήτης ανέλαβε δράση.

Πήρε τον έλεγχο του αεροπλάνου και το προσγείωσε με ασφάλεια στην πόλη Καλούγκα της Ρωσίας, περίπου 70 χιλιόμετρα νοτιοδυτικά της Μόσχας.

Σύμφωνα με μαρτυρίες των επιβατών, ο πιλότος βγήκε από το πιλοτήριο, περπάτησε στο διάδρομο ανάμεσά τους, άρχισε να ψελλίζει κάτι, έχασε το χρώμα του, έγινε μπλε και κατέρρευσε.

Μέσα στο αεροπλάνο υπήρχε μια 19χρονη φοιτήτρια Ιατρικής, η οποία έδωσε τις πρώτες βοήθειες.

Ο πρώτος κυβερνήτης ανέκτησε τις αισθήσεις του μετά την προσγείωση, χωρίς να χρειαστεί τελικά να μεταφερθεί σε κάποιο νοσοκομείο.

Το αεροσκάφος παρέμεινε στο έδαφος για περίπου 9 ώρες, και στη συνέχεια απογειώθηκε για το αεροδρόμιο Domodevo όπου και έφτασε με συνολική καθυστέρηση 9,5 ωρών.


Πηγή