Τελευταία Νέα:

Και το "Μπάχαλο" με την συναυλία του Μαζωνάκη Συνεχίζεται ..


Στις 25/7/2019 μετά την μη παραχώρηση του γηπέδου Αριδαίας για την συναυλία του Μαζωνάκη , στάλθηκε ανακοίνωση την οποία σας θυμίζουμε :

Σας ανακοινώνουμε ότι η προγραμματισμένη για το Σάββατο 27 Ιουλίου συναυλία του ΓΙΩΡΓΟΥ ΜΑΖΩΝΑΚΗ, με τη συμμετοχή του Δήμου Αναστασιάδη και της Μελίνας Μακρή, αλλάζει ημερομηνία και τόπο διεξαγωγής, λόγω της τελικής απόφασης μη παραχώρησης του ΣΤΑΔΙΟΥ ΑΡΙΔΑΙΑΣ.

Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου, στο ΑΝΟΙΧΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΓΑΒΑΛΙΩΤΙΣΣΑΣ, στην ΕΔΕΣΣΑ.

Ευχαριστούμε ιδιαίτερα τον Γιώργο Μαζωνάκη και την εταιρία παραγωγής People Entertainment Group που χωρίς να έχουν απολύτως καμία ευθύνη κατέβαλαν κάθε δυνατή προσπάθεια και τελικά καταφέραμε να πραγματοποιηθεί η συναυλία στην περιοχή μας.

Σας ενημερώνουμε ότι τα εισιτήρια που έχουν ήδη εκδοθεί κι αγοραστεί ισχύουν για τη νέα ημερομηνία και δεν απαιτείται κάποια περαιτέρω ενέργεια.

Όποιος επιθυμεί να εξαργυρώσει τα εισιτήρια του, μπορεί να επισκεφθεί τα σημεία προπώλησης από όπου τα προμηθεύτηκε, από Δευτέρα 5/8/2019 έως Τετάρτη 7/8/19 και από Δευτέρα 12/8/2019 έως Τετάρτη 14/8/19.

Ευχαριστούμε πολύ για την κατανόηση και σας περιμένουμε για μία μοναδική μουσική εμπειρία στο ΑΝΟΙΧΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΓΑΒΑΛΙΩΤΙΣΣΑΣ, στην ΕΔΕΣΣΑ, το Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου!

Μέχρι εδώ όλα καλά!

Το θέμα ξεκινάει από την Δευτέρα δηλαδή χθες 5/8/2019 όπου αρκετοί πήγανε στα σημεία προπώλησης εισιτηρίων για να εξαργυρώσουν το αντίτιμο του εισιτηρίου όπου για δικούς τους λόγους δεν θέλανε να παρακολουθήσουν την συναυλία στην Έδεσσα.

Η έκπληξη ήταν ότι τα σημεία προπώλησης δεν επιστρέφουν την αξία του εισιτηρίου διότι όπως μας πληροφόρησαν οι υπεύθυνοι για την διεξαγωγή της συναυλίας δεν τους έχουν δώσει τα χρήματα !!!

Δηλαδή οι υπεύθυνοι της παραγωγής για την συναυλία μεταφέρανε προγραμματισμένη συναυλία από την Αριδαία στην Έδεσσα , πήραν τα χρήματα από τα σημεία προπώλησης εισιτηρίων , ανακοινώσανε ότι όποιος θέλει μπορεί να εξαργυρώσει το αντίτιμο του εισιτηρίου σε συγκεκριμένες ημερομηνίες , αλλά δεν δίνουν τα χρήματα.

Η ανακοίνωση που λάβαμε και δημοσιοποιήσαμε στις 25/7/2019 ήταν σαφής και έλεγε : Όποιος επιθυμεί να εξαργυρώσει τα εισιτήρια του, μπορεί να επισκεφθεί τα σημεία προπώλησης από όπου τα προμηθεύτηκε, από Δευτέρα 5/8/2019 έως Τετάρτη 7/8/19 και από Δευτέρα 12/8/2019 έως Τετάρτη 14/8/19. 

Πράγμα το οποίο δεν τηρούν!
Το almopia24.gr επικοινώνησε με σημείο προπώλησης και επιβεβαίωσε κατά λέξη όσα δημοσιοποιούμε!

Τέτοιο "μπάχαλο" σε συναυλία με τόσο μεγάλα ονόματα δεν έχει ξαναγίνει. 

Η αγανάκτηση είναι μεγάλη. Κάποιοι σκέφτονται να κινηθούν και νομικά , όχι τόσο για το ποσό του εισιτηρίου , αλλά για την κοροϊδία και την ταλαιπωρία που δέχονται.
Περιμένουμε ανακοίνωση από τους υπεύθυνους παραγωγής της συναυλίας να μας εξηγήσουν ποιος ο λόγος που δεν εξαργυρώνουν το αντίτιμο του εισιτηρίου, όπως ανακοινώσανε.