Τελευταία Νέα:

Ποιος δ/νων σύμβουλος θέλει €200.000 για να… παραιτηθείΑναρωτιούνται πολλοί για τους λόγους που καθυστερεί η αντικατάσταση του διευθύνοντος συμβούλου του ΔΕΔΔΗΕ, Στέφανου Οκταποδά.

Για όσους θυμούνται, το στέλεχος της θυγατρικής της ΔΕΗ αλλά και τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου ξηλώθηκαν τις μέρες του Αυγούστου με αφορμή το ατύχημα με το ελικόπτερο στον Πόρο. Τότε ο υφυπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Γεράσιμος Θωμάς είχε ζητήσει τις παραιτήσεις τους διαπιστώνοντας ευθύνες στο τραγικό συμβάν.

Ο λόγος ήταν ότι ο επικεφαλής της Επιτροπής Διερεύνησης Ατυχημάτων και Ασφάλειας Πτήσεων είχε ενημερώσει με έγγραφό του τον διαχειριστή για την επικινδυνότητα των καλωδίων στα οποία χτύπησε το μοιραίο ελικόπτερο, χωρίς όμως ο ΔΕΔΔΗΕ να λάβει τα μέτρα του.

Αν και για κάποιους το περιστατικό δεν ήταν η αιτία αλλά η αφορμή, μαθαίνουμε ότι ο κ. Οκταποδάς δεν έχει ακόμη παραιτηθεί, εν αντιθέσει με τα άλλα μέλη του Δ.Σ. Ο λόγος, όπως πληροφορούμαστε, είναι ότι ο τέως επικεφαλής της εταιρείας διαπραγματεύεται αποζημίωση ύψους περίπου 200.000 ευρώ. 

Εκτιμάται μάλιστα ότι έχει ισχυρές πιθανότητες να την πάρει.

-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.