Τελευταία Νέα:

Έναρξη σχολικής χρονιάς – Μήνυμα Δημάρχου Έδεσσας Δημήτρη Γιάννου


Με τους καθιερωμένους αγιασμούς σε όλα τα σχολεία του Δήμου Έδεσσας ξεκίνησε η νέα σχολική χρονιά.

Στις σχολικές μας μονάδες της πρωτοβάθμιας και της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης πραγματοποιήθηκαν εκτεταμένες παρεμβάσεις και συντηρήσεις έτσι ώστε τα παιδιά μας να έχουν τις καλύτερες δυνατές συνθήκες εκπαίδευσης.

Ο Δήμαρχος Έδεσσας παραβρέθηκε σε αγιασμούς των σχολικών μονάδων και ευχήθηκε σε μαθητές, εκπαιδευτικούς και γονείς να έχουν μία καλή και δημιουργική σχολική χρονιά.

Στο μήνυμά του προς τη σχολική κοινότητα τόνισε τα εξής:


ΜΗΝΥΜΑ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΕΔΕΣΣΑΣ

Κάθε έναρξη σχολικής χρονιάς είναι ένα νέο ελπιδοφόρο μήνυμα, όχι μόνο για την εκπαιδευτική κοινότητα, αλλά και για το σύνολο της τοπικής μας κοινωνίας. Η σχολική χρονιά μας επηρεάζει όλους με άμεσο ή έμμεσο τρόπο και σηματοδοτεί νέους στόχους και νέες προσδοκίες.

Εύχομαι την εκπλήρωση όλων των στόχων που έχει θέσει η καθεμιά και ο καθένας από τα μέλη της εκπαιδευτικής κοινότητας.

Από τη μεριά μας, ως Δήμος Έδεσσας, έχουμε αποδείξει ότι βρισκόμαστε πάντα στο πλευρό σας για να βελτιώσουμε τις συνθήκες εκπαίδευσης των παιδιών μας. Θα συνεχίσουμε να στηρίζουμε κάθε προσπάθεια που βελτιώνει την εκπαιδευτική διαδικασία και να αντιμετωπίζουμε τα μικρά και μεγάλα προβλήματα που θα προκύπτουν κατά τη διάρκεια και αυτής της σχολικής χρονιάς.

Καλή σχολική χρονιά σε όλους!

Δημήτρης Γιάννου

Δήμαρχος Έδεσσας

To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο