Τελευταία Νέα:

Συμμετοχή σε δράσεις της ΟΛΜΕ με αφορμή τα εγκαίνια της ΔΕΘ      Το Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου 2019, η Ομοσπονδία Λειτουργών Μέσης Εκπαίδευσης (ΟΛΜΕ) πραγματοποίησε τις καθιερωμένες δράσεις, με αφορμή τα εγκαίνια της ΔΕΘ. 


Το πρωί διεξήχθη Συνέλευση ΕΛΜΕ και Αιρετών ΠΥΣΔΕ και ΑΠΥΣΔΕ, στο ξενοδοχείο Queen Olga, όπου αναπτύχθηκαν θέσεις για τα τρέχοντα ζητήματα της εκπαίδευσης. 

Το απόγευμα της ίδια ημέρας, με αφετηρία την πλατεία Αριστοτέλους, πραγματοποιήθηκε πορεία προς τον Λευκό Πύργο, με κύρια συνθήματα την αποκατάσταση των αδικιών που έχουν υποστεί οι εκπαιδευτικοί τα τελευταία χρόνια και την επίλυση άλλων χρόνιων προβλημάτων της εκπαίδευσης. 

Στις παραπάνω δράσεις συμμετείχε ο Πρόεδρος της Α’ ΕΛΜΕ Πέλλας κ. Πέτρος Πριβαρτιτσάνης, που έδωσε δυναμικό παρών μαζί με άλλους συναδέλφους από όλη τη χώρα.


To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο