Τελευταία Νέα:

Φ.Ο. Αριδαίας - ΑΣ Ποσειδώνας Βέροιας 0-3 (Βόλεϊ Κορασίδων)


Πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 19/10 ο τρίτος σε σειρά αγώνας της ομάδας Βόλεϊ Κορασίδων Κ18 του Φ.Ο. Αριδαίας, στο κλειστό γυμναστήριο Αριδαίας. 
Η ομάδα μας αγωνίστηκε με τον ΑΣ Ποσειδώνα Βέροιας, ο οποίος στοχεύει φέτος στην κορυφή του ομίλου. Τα κορίτσια μας, έδωσαν έναν πολύ ωραίο αγώνα, διεκδικώντας μάλιστα τη νίκη του δεύτερου σετ, το οποίο έληξε με σκορ 19-25 και κράτησε σε εγρήγορση την αντίπαλη ομάδα αλλά και το ένθερμο κοινό που παρακολούθησε τον αγώνα.
Τελικό σκορ 0-3. Συγχαίρουμε όλα τα κορίτσια της ομάδας μας για την αγωνιστική τους πρόοδο και το ήθος τους, καθώς και τους προπονητές μας Γιάννη Παντακίδη, Ελευθερία Πρόικου και Γιάννα Γκέσιου για τη συνεχή προσπάθεια και την αγάπη που δίνουν στα παιδιά μας.
Φ.Ο. Αριδαίας (Παντακίδης): Μαχαιρίδου, Καρακασίδου, Δημητριάδου Ε, Καρρά, Όρλη, Παντή, Τυβίκη, Ουζούνη, Σαβρανίδου, Λιάση, Κορέλλα, Κωνσταντοπούλου.
-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.