Τελευταία Νέα:

Παράδοση - Παραλαβή στα Λουτρά : Ο κ. Μπίνος λέει ότι αφήνει παρακαταθήκη 300000€



"Αν δεν παινέψεις την επιχείρησή σου θα πέσει να σε πλακώσει" λέει μια ελληνική παροιμία και αυτό έκανε ο κ. Μπίνος σήμερα το πρωί στην επιχείρηση των Λουτρών όπου και παρέδωσε και τυπικά την προεδρεία στον νέο πρόεδρο και δήμαρχο τον κ. Μπάτση.

Αναφέρθηκε εκτενώς στην πενταετή θητεία του λέγοντας ότι τα έργα είναι πλέον εμφανή και από τότε που ανέλαβε και με την βοήθεια του Διοικητικού Συμβουλίου "πάλεψε" να αλλάξει την εικόνα των λουτρών , βελτίωσε τις υποδομές , πλήρωσε πολλά χρέη τα οποία  παρέλαβε από το 2010. Επίσης ανέφερε ότι ως πρόεδρος των Λουτρών δεν είχε μισθό.

Ο νέος πρόεδρος κ. Μπάτσης τόνισε ότι σε αντίθεση "με άλλους δεν τα μηδενίζουμε όλα και στην πορεία θα αναφέρουμε και τα καλά και τα άσχημα. Γίνανε κάποια πράγματα και ο χώρος έγινε όμορφος. Υπάρχουν και είχατε όμως αρκετές αστοχίες στις οποίες θα αναφερθούμε στην συνέχεια".

Περιμένουμε να δούμε και την εξέλιξη του καυτού θέματος που αναφέρθηκε στην χθεσινή συνεδρίαση του δημοτικού Συμβουλίου σχετικά με την άδεια και το σήμα της επιχείρησης.









-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.