Τελευταία Νέα:

8ος Διεθνής Νυχτερινός Ημιμαραθώνιος Θεσσαλονίκης - Η Αλμωπία ήταν εκεί (Φώτο)



Ολοκληρώθηκε χθες ο 8ος Διεθνής Νυχτερινός Ημιμαραθώνιος της Θεσσαλονίκης. Πρώτος έφτασε στο σημείο του τερματισμού ο Θεόδωρος Αγνώστου με 1.08.43.

Ακολούθησε ο Κώστας Σταμούλης 1.09.03 ενώ την τρίτη θέση κατέλαβε ο Λάμπρος Μαλτεζος με 1.09.28. Από τις γυναίκες που συμμετέχουν στον αγώνα, πρώτη τερμάτισε η Στεφανία Λεοντιάδου.

Στον 8ο Διεθνή Νυχτερινό Ημιμαραθώνιο Θεσσαλονίκης - Dole συμμετείχαν περίπου 20.000 δρομείς.

Στον Νυχτερινό Ημιμαραθώνιο Θεσσαλονίκης έλαβαν μέρος από διάφορα μέρη της Ελλάδας και το εξωτερικό, φυσικά δεν θα μπορούσε να λείψει η Αλμωπία, όπου ο καθένας είτε με συμμετοχή μέσω συλλόγου , είτε μεμονωμένα , είτε ως παρέα συμμετείχαν στον αγώνα.


Επίσης ήταν εκεί Ο Σ.Δ.Υ.Αλμωπίας δήλωσε παρών σε ένα ακόμη μεγάλο δρομικό γεγονός με την συμμετοχή 11 μελών του (10 στον ημί-και 1 στα 5χλμ.) οι οποίοι και ολοκλήρωσαν με επιτυχία τον αγώνα τους!!

Δείτε Φωτογραφίες από τον αγώνα:


















-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.