Τελευταία Νέα:

Ρούλα Μούλη από την Αριδαία Αλμωπίας : “Πολύ μεγάλη ευθύνη να είσαι αρχηγός του Παναθηναϊκού”



Η αρχηγός της ομάδας μπάσκετ γυναικών του Παναθηναϊκού, Ρούλα Μούλη, μίλησε κατά την διάρκεια της media day του τμήματος του συλλόγου στο Trifilara.gr και έδωσε απαντήσεις σε όλα μας τα ερωτήματα. Μάλιστα έκανε και το σχόλιο της για την αντρική ομάδα μπάσκετ του “Τριφυλλιού”.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το διαφορετικό συναίσθημα που τους άφησαν οι πρεμιέρες σε κύπελλο και πρωτάθλημα: “Σίγουρα η νίκη με την Λευκάδα ήταν πάρα πολύ σημαντική καθώς ήταν ένα παιχνίδι νοκ-αουτ. Ήταν το πρώτο επίσημο παιχνίδι της χρονιάς. Πιστεύω ότι στην μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού κάναμε αυτά που έπρεπε να κάνουμε και για αυτό πήραμε και τη νίκη.

Στο παιχνίδι του πρωταθλήματος γενικότερα δεν ήμασταν συγκεντρωμένες, κάναμε ένα κακό παιχνίδι. Θέλουμε να αφήσουμε πίσω την ήττα από τον ΠΑΟΚ. Να την ξεχάσουμε. Αρχής γενομένης από την Κυριακή που παίζουμε για πρώτη φορά φέτος στην έδρα μας με τα Χανιά. Μία καλή ομάδα, με την οποία πρέπει να δείξουμε σοβαρότητα και συγκέντρωση μέχρι το 40ο λεπτό. Φυσικά χρειαζόμαστε τον κόσμο μας. Σας περιμένουμε όλους εδώ την Κυριακή στις 14:00. Έχουμε ανάγκη από την παρουσία του κόσμου γιατί είναι ο 6ος παίκτης μας.”

Σε ερώτηση για το σε τι ποσοστό ετοιμότητας βρίσκεται η ομάδα αυτή την στιγμή είπε: “Μπορώ να πω ότι ακόμα δεν είμαστε στο 100% που θέλουμε να είμαστε. Κάθε μέρα δουλεύουμε στις αδυναμίες μας για να βελτιώσουμε το παιχνίδι μας. Πιστεύω ότι βελτιωνόμαστε όσο περνάει ο καιρός και ότι γρήγορα θα φτάσουμε εκεί που θέλουμε να φτάσουμε.”

Το σχόλιο της για την εμφάνιση της αντρικής ομάδας απέναντι στην Αρμάνι Μιλάνο μιας και ήταν στο γήπεδο: “Πιστεύω ότι μας στοίχισε πάρα πολύ η αστοχία που είχαμε στο μακρινό σουτ. Αν θυμάμαι καλά είχαμε 3/20 ενώ η Αρμάνι σε αυτό το τομέα ήταν απίστευτα εύστοχη. Μας κόστισαν πάρα πολύ τα επιθετικά ριμπάουντ και κυρίως στο τέλος που ήταν και συνεχόμενα. Η τελευταία επιλογή, του Καλάθη ήταν καλή δυστυχώς όμως το σουτ δεν μπήκε. Τώρα και η αντρική ομάδα κοιτάει μπροστά, το επόμενο παιχνίδι. Πιστεύω ότι θα έχουν μία πάρα πολύ καλή χρονιά και τους εύχομαι υγεία και καλή σεζόν.”

Για το αίσθημα ευθύνης που υπάρχει όταν είσαι αρχηγός στον Παναθηναϊκό: “Σίγουρα η ευθύνη είναι πάρα πολύ μεγάλη όταν βρίσκεσαι στον Παναθηναϊκό, γενικότερα σαν παίκτρια, πόσο μάλλον όταν είσαι και αρχηγός. Πρέπει να αποτελείς παράδειγμα προς μίμηση. Πρέπει πολλές φορές να δίνεις το έναυσμα, ας πούμε να “τραβάς” λίγο τις συμπαίκτριες σου προς τα πάνω όταν βλέπεις ότι έχει μία κακή προπόνηση ή ένα κακό παιχνίδι. Αλλά όλα τα κορίτσια που βρισκόμαστε τον Παναθηναϊκό και οι παλιές και οι καινούργιες, καταλαβαίνουμε τι είναι Παναθηναϊκός και η μία βοηθάει την άλλη για να είμαστε έτσι όπως πρέπει.”




-------------------------
To Almopia24.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.